Рятувати "Таврію" від історичного вильоту з Прем'єр-ліги буде болгарин Костов

Поділитися
Рятувати "Таврію" від історичного вильоту з Прем'єр-ліги буде болгарин Костов
Болгарський фахівець Микола Костов спробує домогтися успіху в Україні втретє: після кількох років перебування в Донецьку і Львові, він призначений головним тренером одного з аутсайдерів чемпіонату.

Новим головним тренером сімферопольської "Таврії" призначений болгарський фахівець Микола Костов, якого представлять на його посаді після повернення команди з відпустки. Про це повідомив сайт вболівальників "Таврії" з посиланням на джерела в клубі.

Нагадаємо, що попередній наставник кримського колективу - грецький тренер Янніс Христополус - був звільнений керівництвом у грудні через незадовільні результати команди в чемпіонаті Прем'єр-ліги, з-за яких "Таврія" опинилася на останньому місці турнірної таблиці.

50-річний Микола Костов стає біля керма української команди вже в третій раз: раніше він керував "Металургом" із Донецька та львівськими "Карпатами". У таборі "Металурга" болгарин пропрацював два з половиною роки, добившись з підопічними виходу в Лігу Європи та фінал Кубка України-2009/10. З донецькою командою він провів майже сто матчів, набираючи в середньому по 1,5 очка за поєдинок.

З "Карпатами" Костов працював набагато менше - менше року. Наприкінці сезону-2012/13 він був звільнений після того, як здобув лише 7 перемог у 27 іграх в чемпіонаті Прем'єр-ліги.

Раніше повідомлялося, що після відходу Христополуса в "Таврії" розглядалася кандидатура колишнього наставника молодіжної збірної України Павла Яковенка.

Завдання перед Костовим в "Таврії" стоїть нелегке: напередодні 2014 року команду покинув один з лідерів нападник Максим Фещук, , який перейшов у стан безпосереднього конкурента кримчан у боротьбі за виживання - ужгородську "Говерлу".

Нагадаємо, що "Таврія" є одним з небагатьох учасників чемпіонату Прем'єр-ліги, який провів всі сезони українських футбольних змагань періоду незалежності в елітному дивізіоні. Також "Таврія" - єдина команда, окрім "Динамо" і "Шахтаря", яка ставала чемпіоном України.

Зазначимо, що перший матч у відновиленням сезоні "Таврія" проведе 1 березня проти "Севастополя". !zn

Читайте також:

Сербський футболіст став третім воротарем "Таврії", що відбив два пенальті за матч (ВІДЕО)

Блохін продовжить роботу з "Динамо" - Суркіс дав улюбленому тренеру ще один шанс

У "Севастополі" оголосили "перезавантаження", розлучившись з трьома футболістами

Сабо вважає, що український чемпіонат треба рятувати

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі