Знехтуваний "Дніпром" український футболіст продовжить кар'єру в клубі Серії А

Поділитися
Знехтуваний "Дніпром" український футболіст продовжить кар'єру в клубі Серії А © detskiymir.vn.ua
Денис Олійник, який вже давно не потрапляє до складу "Дніпра", отримав реальну пропозицію з розташування генуезької "Сампдорії".

Півзахисник "Дніпра" Денис Олійник може вже влітку 2014 року перебратися на Апенніни і почати виступи в чемпіонаті італійської Серії А.

В послугах колишнього гравця збірної України зацікавлена "Сампдорія", повідомляє один з провідних європейських сайтів по футбольних трансферів.

Контракт футболіста з "Дніпром" закінчується через шість місяців, проте клуб з Генуї не збирається чекати літа і спробує підписати попередню угоду з українцем вже зараз.

Як би підтверджуючи наміри виступати за "Сампдорію", Олійник виклав у свій Instagram фото в клубному костюмі генуезців.

Нагадаємо, Олійник, колишній гравець "Динамо", "Нафтовика", "Арсеналу" і "Металіста", був виведений з першої команди "Дніпра" за рішенням головного тренера Хуанде Рамоса і останнім часом підтримував форму в дублі, відмовляючись розглядати варіанти з орендою.

Примітно, що ще під час виступів за харків'ян Олійник серйозно "насолив" "Сампдорії": в 1/16 фіналу Кубка УЄФА-2008/09 хавбек забив гол головою у виїзному поєдинку і приніс своїй команді мінімальну перемогу. Цей успіх дав можливість "Металісту" відчувати себе спокійно перед домашнім матчем, що в підсумку вилилося у виграш 2:0 і вихід в 1/8 фіналу.

Всього в матчах за команди вищого українського дивізіону вихованець чернівецького футболу провів 105 матчів, забивши в них 32 голи.

Відзначимо, що на сьогоднішній день "Сампдорія", у складі якої свого часу успішно виступав відомий український футболіст та тренер Олексій Михайличенко, займає 15-е місце в чемпіонаті Серії А з 17-ма очками в активі.

Слід зазначити і те, що раніше контракт з "Фіорентиною" підписав український атакуючий хавбек Олександр Яковенко. Однак у складі "фіалок" йому не вдалося закріпитися, і швидше за все найближчим часом син відомого футболіста Павла Яковенка, покине Флоренцію. !zn

Читайте також:

Зозуля продовжив контракт з "Дніпром", залишивши ні з чим "Динамо" і "Металіст"

Скаути "Ювентуса" потрапили на один з найгірших матчів за участю Ярмоленка і Коноплянки

Марко Девіч спас "Металіст" у догравання матчу з "Дніпром"

Дочка Берлусконі призначена віце-президентом "Мілана" з питань, не пов'язаних зі спортом

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі