"Металіст" відправив капітана в одну з найкращих команд Іспанії

Поділитися
"Металіст" відправив капітана в одну з найкращих команд Іспанії © rush.org.ua
Хосе Соса стане гравцем мадридського "Атлетіко", а "Металіст" втратив провідного гравця напередодні вирішального відрізку у чемпіонаті України.

28-річний півзахисник "Металіста" Хосе Соса близький до підписання контракту з мадридським "Атлетіко", інформує Fichajes.

"Матрацники" домовилися про оренду футболіста до кінця сезону з правом подальшого викупу за 10 мільйонів євро. Найближчим часом аргентинець пройде медичне обстеження, за підсумками якого угоду буде оформлено остаточно.

Раніше повідомлялося, що Соса перейде в оренду у "Малагу", однак в останній момент його агент домовився про кращий варіант: "Атлетіко" йде на другому місці у чемпіонаті іспанської Прімери, набравши однакову кількість очок (46) з лідируючої "Барселоною". Столична команда відстає від каталонців лише за різницею забитих і пропущених м'ячів.

ТАКОЖ: "Металіст" заплатить за колишнього динамівця 3 мільйони євро

Відзначимо, що в поточному сезоні Соса провів 17 матчів у чемпіонаті Прем'єр-ліги України, забив 5 м'ячів і віддав 3 результативні передачі. Раніше аргентинець скаржився, що в "Металісті" він не зможе реально претендувати на місце у складі збірної Аргентини, яка влітку зіграє на чемпіонаті світу. За словами Соси, ігри в українській лізі починаються у березні, що не дає йому можливість набрати функціональну підготовку нарівні з його головними конкурентами з провідних європершостей.

Керівництво клубу пішло назустріч Сосі, розлучившись із провідним гравцем, щоб потім не мати проблем з підписанням інших латиноамериканців, вважають експерти.

Нагадаємо, що "Металіст" йде у чемпіонаті української Прем'єр-ліги на третьому місці, лише за додатковими показниками, поступаючись київським "Динамо". !zn

Читайте також:

Керівництво "Металіста" має намір звільнити Мирона Маркевича

Сьомін вважає Ярмоленка найкращим футболістом на пострадянському просторі

Коноплянка став найкращим футболістом року у "професійному опитуванні"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі