Італійці звинуватили "Галатасарай" в умисному псуванні газону

Поділитися
Італійці звинуватили "Галатасарай" в умисному псуванні газону © tacopshq.com
"Ювентус" не зумів пробитися до плей-офф Ліги Чемпіонів, поступившись у вирішальному матчі турецькій команді. Ця подія не могла не отримати підвищену увагу на батьківщині "Старої Синьйори".

"Снігопад, снігопад": погода втрутилася в плани "Ювентуса"

В Італії після поразки 0:1 "Ювентуса" від "Галатасарая" в 6-му турі групового турніру Ліги Чемпіонів звинувачують турецький клуб у нечесній боротьбі.

Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, перед дограванням поєдинку, перерваного у вівторок через рясний снігопад, поле стадіону "Алі Самі Єн" у Стамбулі привели до ладу лише на тій половині, де у другому таймі потрібно було атакувати "Галатасараю".

Оскільки поєдинок відновився з 31-й хвилини (тобто в момент, коли його було зупинено напередодні), більшу частину ігрового часу в середу господарі атакували ворота, розташовані праворуч на фотографії.

На знімку чітко видно, що ліва і права половини поля - у різному стані. Поперечні борозни на лівій половині заважали руху м'яча в бік воріт стамбульського клубу - він постійно застрявав на купині.

У підсумку "Юве", якому для виходу до плей-офф було достатньо і нічиєї, так і не зміг забити, а на 85-й хвилині півзахисник "Галатасарая" Веслі Снайдер вразив ворота Джанлуїджі Буффона і тим самим вивів свою команду до 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

Відзначимо, що "Ювентус" продовжить євросезон у розіграші Ліги Європи.

Прихильники "Ювентуса" згадують аналогічний епізод у минулому сезоні, коли в перерві матчу 3-го туру групового турніру між "Галатасараєм" і румунським "ЧФР" зачистили лише одну половину поля. Після першого тайму гості вигравали - 1:0, але в підсумку матч завершився внічию - 1:1. Тоді представники румунської команди також висловлювали своє обурення з цього приводу.

Нагадаємо, що жеребкування 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів відбудеться 16 грудня у швейцарському Ньоні. Згідно з регламентом, ті, хто посів другі місця, зустрінуться з переможцями груп, а команди з однієї країни й однієї групи на цьому етапі турніру між собою зіграти не можуть. У цей же день розподілятимуться суперники і в 1/16 фіналу Ліги Європи. !zn

Читайте також:

Антирекорд "Динамо" в Лізі Чемпіонів побив російський "Зеніт"

Тренер МЮ назвав свою команду фаворитом Ліги Чемпіонів після перемоги над "Шахтарем"

Руслан Ротань пройшовся по легіонерам "Металіста": у них тільки долари в очах

Дідьє Дрогба переміг у премії Golden Foot, вставши в один ряд з Андрієм Шевченком

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі