Тренер МЮ назвав свою команду фаворитом Ліги Чемпіонів після перемоги над "Шахтарем"

Поділитися
Тренер МЮ назвав свою команду фаворитом Ліги Чемпіонів після перемоги над "Шахтарем" © football.ua
Девід Мойес вважає, що поєдинки з донецькою командою стали найважчими для його підопічних у нинішньому розіграші турніру. Тим не менш, на його думку, від цього "Манчестер" не втратив статус фаворита.

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Девід Мойес після перемоги 1:0 над "Шахтарем" в рамках заключного туру групового турніру Ліги Чемпіонів зазначив, що поєдинки з донецькою командою були найважчими на цій стадії.

Проте, на його погляд, його команда заслужено взяла три очки. Також шотландський наставник відніс "Юнайтед" до фаворитів усього турніру, назвавши цей статус традиційним.

Ми діяли не особливо добре у перші 30 хвилин, але потім привели свою гру до ладу і здобули заслужену перемогу", - вважає Мойес.

Нагадаємо, МЮ вдалося вистояти під масованими атаками "Шахтаря" у першому таймі і після перерви та забити гол на 69-й хвилині: з кутового відзначився Філ Джонс. Мойес після матчу зазначив, що матчі з "Шахтарем", в одному з яких була зафіксована нічия 1:1, стали для манкуніанців найскладнішими в турнірі-2013/14.

"Тому що в цій команді грають талановиті і компактні атакуючі футболісти, які володіють великою швидкістю. Вони створили для нас масу проблем", - пояснив свою позицію шотландський фахівець.

Зазначимо, що МЮ вийшов до 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів з першого місця, здобувши 4 перемоги в 6 матчах і двічі зігравши внічию. Мойес як і раніше вважає, що "Манчестер" заслужено вважається одним із фаворитів змагань, які поновляться в лютому 2014 року.

"МЮ традиційно вважається одним з фаворитів турніру. Але нам потрібно підтягнути свою гру", - резюмував Мойес.

Відзначимо, що в нинішньому сезоні вихід в плей-офф Ліги Чемпіонів можна вважати одним з головних і поки єдиним серйозним досягненням для який заступив на свою посаду влітку Мойеса. Адже справи МЮ в чемпіонаті Англії поки йдуть не дуже добре. !zn

Читайте також:

Дідьє Дрогба переміг у премії Golden Foot, вставши в один ряд з Андрієм Шевченком

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі