Ігор Суркіс: Мої слова про відхід з «Динамо» були неправильно інтерпретовані

Поділитися
Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс навіть не думав про відставку, не дивлячись на невдалі результати команди, а його слова про можливий відхід були неправильно інтерпретовані журналістами. Про це у понеділок, 4 жовтня, повідомляє прес-служба клубу.
Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс навіть не думав про відставку, не дивлячись на невдалі результати команди, а його слова про можливий відхід були неправильно інтерпретовані журналістами. Про це у понеділок, 4 жовтня, повідомляє прес-служба клубу.«Нічого подібного я нікому не говорив. Інтерв'ю у мене брали по телефону, коли я був у стані стресу після прикрої поразки від "Шерифа". Мої слова були вирвані з контексту і невірно інтерпретовані. Тому хочу офіційно заявити, що не збираюся нікуди йти. Так, трапилася невдача, та були допущені помилки. Але хто, скажіть, не помиляється?» - зазначив Ігор Суркіс. Він підкреслив, що має намір і надалі інвестувати в клуб. «Я вклав у "Динамо" окрім грошей частину свого життя, частину своєї душі. І буду й надалі це робити. Пройде час, вщухнуть пристрасті, помилки будуть проаналізовані, будуть зроблені висновки. У нас є команда - це показала гра з "Шахтарем". Головне - працювати у правильному напрямку», - зазначив Ігор Суркіс. Він також підкреслив, що його рішення про відставку головного тренера «Динамо» не було емоційним. «Якщо б я піддався емоціям, то Газзаєв пішов би відразу після програшу "Аяксу" або відразу ж після нічиєї з БАТЕ. Рішення було прийнято тоді, коли стало остаточно зрозуміло, що подальшої перспективи співпраці у нас немає», - додав він. Нагадаємо, у коментарі програмі «Футбольний уік-енд», яка вийшла в ефір увечері в неділю, 3 жовтня, Ігор Суркіс сказав буквально наступне: «Звичайно, я хвилююсь і говорю зараз не про гроші. Протягом багатьох років я вкладаю душу і серце у футбол. Відповідальності з себе я не знімаю. Багато разів казав: якщо знайдеться людина, яка готова витрачати на команду 60-70 мільйонів доларів на рік — будь ласка! Я теж готовий піти за власним бажанням. Можливо, я відпочину і проживу на п'ять років більше, не витрачаючи своє здоров'я». Заява Ігоря Суркіса була здійснена після декількох провальних матчів киян, які супроводжувалися різкою критикою роботи президента клубу з боку  уболівальників. У кінці минулого тижня «Динамо» у другому турі групового етапу Ліги Європи сенсаційно поступилося молдавському «Шерифу». Після гри Валерій Газзаєв визнав, що так погано під його керівництвом команда ще не грала. У підсумку Ігор Суркіс відправив його у відставку. Вже на вихідних, 3 жовтня, «Динамо» під керівництвом виконуючого обов'язки головного тренера Олега Лужного в рамках Чемпіонату України програв донецькому «Шахтарю» з рахунком 2:0. Голи у «гірників» у другому таймі забивали бразильці Луїс Адріано і Алекс Тейшейра. Після цієї поразки «Динамо» продовжує займати другий рядок у турнірній таблиці, але відстає від головного суперника — «Шахтаря» — вже на п'ять  пунктів.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі