"Сіті" розгромив "Юнайтед" у "дербі Манчестера"

Поділитися
"Сіті" розгромив "Юнайтед" у "дербі Манчестера"
Підопічні Девіда Мойеса безславно поступилися у манкуніанському дербі.

"Манчестер Сіті" розгромив 4:1 земляків з "Юнайтед" у рамках 5-го туру чемпіонату англійської Прем'єр-ліги.

МЮ зазнав вже другої поразки у першості і тепер розмістився на досить скромному для себе 8-му місці з 7-ма очками. Лідерами, як і раніше, залишаються дві команди зі столиці - "Арсенал" і "Тоттенхем", а "Сіті" відстає від них на два пункти.

Девід Мойес не зміг розраховувати у дербі на одного з лідерів Робіна ван Персі - у голландця травма. Зате знову з перших хвилин на поле у червоній футболці вийшов Уейн Руні, який ще місяць тому навіть не був допущений до тренувань з першою командою, і лише нещодавно відновився після ушкодження голови.

Вже з перших хвилин поєдинку стало зрозуміло, що у цей вечір "Сіті" перевершує суперника не тільки в діях на полі, але і в настрої. Цілком можливо, що найближчим часом Мойесу доведеться вирішувати проблему організації гри, адже опоненти в нинішньому сезоні як ніколи потужно налаштовуються на 20-разового чемпіона. Та й процес притирання наставника і футболістів поки ще не пройшов.

До кінця першого тайму "Сіті" оформив чудову перевагу, що по суті розв'язало їм руки після перерви. Хавбек збірної Франції Самір Насрі збільшив розрив у рахунку до 3:0, так що МЮ міг вже готуватися до наступного поєдинку. Підсолодити гірку пігулку підопічним Мойеса вдалося завдяки голу Уейна Руні - Шрек метрів із 20-ти прекрасно виконав штрафний удар.

"Манчестер Сіті" - "Манчестер Юнайтед" - 4:1 (2:0)

Голи: Агуеро, 16 (1:0). Яя Туре, 45+2 (2:0). Агуеро, 47 (3:0). Насрі, 50 (4:0). Руні, 87 (4:1).

"Манчестер Сіті": Харт, Настасич, Компані, Коларов, Сабалета, Фернандінью, Турі, Насрі, Хесус Навас (Мілнер, 71), Агуеро (Хаві Гарсія, 86), Негредо (Джеко, 75).

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа, Відіч, Фердинанд, Евра, Смоллінг, Феллаїні, Керрік, Янг (Клеверлі, 52), Руні, Валенсія, Уелбек.

Попередження: Настасич, 5. Руні, 30. Валенсія, 70.

Суддя: Вебб (Англія).

Нагадаємо, що "Манчестер Юнайтед" є суперником донецького "Шахтаря" у групі А Ліги Чемпіонів. Англійська команда приїде у гості до донеччан 2 жовтня - у найближчому турі групового турніру. !zn

Читайте також:

В "Манчестер Юнайтед" оголосили про більш ніж 500-відсоткове збільшення прибутку

Шахраї намагалися купити в Іспанії футболіста від імені "Манчестер Юнайтед"

"Манчестер Юнайтед" заробив рекордну суму на телетрансляціях

Фаворитами Ліги Чемпіонів букмекери вважають "Баварію", "Барселону" і "Реал"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі