Футболісту "Мілана" Балотеллі "виписали" особистого психолога за погрози розправитися з суддею

Поділитися
Футболісту "Мілана" Балотеллі "виписали" особистого психолога за погрози розправитися з суддею © mariobalotelli.it
Одіозний італійський футболіст знову нагадав про свій жахливий характер.

Нападник "Мілана" Маріо Балотеллі, який у грі чемпіонату Серії А з "Наполі" заробив триматчеву дискваліфікацію за суперечки з арбітром, змусив клубне керівництво замислитися про направлення до психолога.

Повідомляється, що "Мілан" запросить фахівця для ширшого співробітництва, і пацієнтом його може стати не тільки Балотеллі. Так званий "наставник" буде допомагати молодим гравцям впоратися зі стресом футбольного життя. Серед можливих "пацієнтів" психолога називають і товариша Балотеллі Стефана Ель-Шаараві, який як і Маріо є вихідцем з Африки.

Як повідомляють італійські журналісти, Балотеллі після матчу, будучи незадоволеним діями арбітра Луки Банті, погрожував йому розправою, збентеживши того вигуками "Я вб'ю тебе! Ти заплатиш за це!".

Втім, сам суддя не звертався куди-небудь з заявами на футболіста. У "Мілані" не стали оскаржувати рішення про дискваліфікацію.

Відзначимо, що "Мілан" у цьому матчі поступився "Наполі" 1:2, а сам Балотеллі вперше у своїй кар'єрі не зумів реалізувати 11-метровий удар.

Примітно, що дискваліфікація Балотеллі може вплинути на рішення тренерського штабу збірної Італії про участь футболіста у відбіркових матчах чемпіонату світу-2014 проти Данії та Вірменії.

Маріо Балотеллі відомий своєю досить нестандартною поведінкою. Так, у 2011 році напередодні відповідального матчу Маріо вирішив розвіятися не у звичайний спосіб. Італієць почав запускати феєрверки у ванній власного заміського будинку, ціна якого становить близько 3 мільйонів фунтів. Сталася серйозна пожежа, заподіяв матеріальної шкоди.

А навесні Балотеллі шокував багатьох новиною про те, що один з архітекторів зведе пам'ятник футболісту, який встановлять біля його будинку у Брешії. !zn

Читайте також:

Засмучений поразкою, воротар турецького клубу побив уболівальника

Футбольний матч в Англії було перервано через несподіване приземлення парашутиста

Київ і Донецьк затверджено кандидатами на Євро-2020

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі