Бразилець Кака повернувся з "Реалу" у "Мілан" безкоштовно з дворазовим зменшенням зарплати

Поділитися
Бразилець Кака повернувся з "Реалу" у "Мілан" безкоштовно з дворазовим зменшенням зарплати Кака знову повернувся в "Мілан"
Колись лідер бразильської збірної, що так і не вийшов на перші ролі в Мадриді, прийняв рішення повернутися у "Мілан".

В останній день трансферного вікна в Європі італійський "Мілан" оголосив про перехід бразильського півзахисника Каки з іспанського "Реала".

Трудова угода з 31-річним гравцем розрахована до 30 червня 2015 року, повідомляє прес-служба італійського клубу. За попередніми даними, 31-річний Кака дістався "Мілану" безкоштовно і погодився на дворазове зменшення зарплати заради повернення у клуб, де виступав з 2003 по 2009 роки.

У минулому сезоні Кака провів 19 матчів і забив 3 м'ячі у прімері, а також відзначився голом у шести зустрічах Ліги Чемпіонів.

Свою кар'єру гравець розпочав у 2001 році бразильському "Сан-Паулу", звідки у 2003-му перейшов у "Мілан". Його перехід обійшовся італійській команді у 8,5 млн євро. У складі "чорно-червоних" Кака провів шість сезонів, ставши чемпіоном Італії, переможцем Ліги чемпіонів, а також дворазовим володарем Суперкубка УЄФА, забивши 70 голів у 193 матчах.

У 2009 році бразилець перейшов у "Реал". Його перехід обійшовся іспанцям у 68,5 млн євро. У складі мадридців він вигравав чемпіонат Іспанії, Кубок і Суперкубок країни. !zn

Читайте також:

"Реал" підтвердив підписання найдорожчого футболіста світу

"Парі Сен-Жермен" підвищить "непристойну" зарплату Ібрагімовича до 16 млн євро на рік

Колишній гравець "Шахтаря" підсилить атаку "Челсі" замість Уейна Руні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі