Колишній гравець "Шахтаря" підсилить атаку "Челсі" замість Уейна Руні

Поділитися
Колишній гравець "Шахтаря" підсилить атаку "Челсі" замість Уейна Руні Вілліан продовжить кар'єру в "Челсі"
Лондонський клуб офіційно підтвердив трансфер півзахсника Вілліана з "Анжі", куди раніше бразилець перейшов з "Шахтаря".

Бразильський атакуючий півзахисник Вілліан продовжить кар'єру в лондонському "Челсі". Про це повідомляється на офіційному клубному сайті "синіх".

Колишній футболіст "Шахтаря" переїхав до Лондона з махачкалінського "Анжі" за суму в приблизно 38 мільйонів євро. Крім того, махачкалинці отримають відсоток від суми будь-якого наступного трансферу футболіста.

"Челсі" зумів виграти боротьбу за талановитого футболіста у "Тоттенхема". Раніше також повідомлялося, що за 25-річного бразильця "Ліверпуль" пропонував 30 мільйонів євро плюс 50 відсотків від можливої майбутньої перепродажу футболіста.

Головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью наголосив, що Вілліан стане одним з варіантів посилення атаки його команди і частково замінить Уейна Руні, трансфер якого з МЮ в Лондон не відбулося з ряду причин.

Зазначимо, що один з лідерів нападу донецького "Шахтаря" залишив Україну взимку 2013 року за 35 мільйонів євро.

В "Анжі" бразилець забив 1 гол в 11 матчах, а також завоював бронзові медалі російської Прем'єр-ліги. Його трансфер в лондонський клуб був обумовлений фінансовою ситуацією в команді, керівництво якої оголосив про суттєве зменшення бюджету. У зв'язку з цим, ще одним найближчим придбанням "Челсі" може стати нападник "Анжі" Самуель ето'о.

Примітно, що Вілліан став вже другим футболістом, який отримав футбольне визнання в "Шахтарі", який продовжить кар'єру в англійській Прем'єр-лізі. Раніше з "Шахтаря" в "Манчестер Сіті" перейшов півзахисник Фернандінью - за його трансфер англійці заплатили донеччанам 40 мільйонів євро. Таким чином, на продажі двох провідних футболістів "гірники" заробили близько 80 мільйонів в європейській валюті. !zn

Читайте також:

Дубль Кріштіану Роналду приніс "Реалу" перемогу над "Челсі"

Суркіс не має наміру продавати Хачеріді в "Шахтар"

"Шахтар" підписав першого в історії аргентинця - снайпера молодіжної збірної

Daily Mail: англійський футбол поступово вмирає

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі