"Донбас" зіпсував домашній дебют ярославського "Локомотива"

Поділитися
"Донбас" зіпсував домашній дебют ярославського "Локомотива" Геннадій Разін відзначився переможною шайбою © hclokomotiv.ru
Донеччани зуміли за допомогою додаткового часу обіграти грізного суперника, якого підтримував 10-тисячний стадіон.

Донецький "Донбас" вдало почав перше у сезоні виїзне турне у чемпіонаті Континентальної хокейної ліги, обігравши в овертаймі ярославський "Локомотив" 4:3. Донеччани залишилися на 7-му місці турнірної таблиці Західної конференції.

"Локомотив" проводив перший домашній матч у сезоні-2012/13, проте підтримка заповненого вщерть льодового палацу "Арена-2000" не допомогла ярославцям здолати гостей з України. При цьому "Донбас" перервав серію з двох поразок.

Перший період матчу пройшов в обопільній боротьбі, проте моменти біля тих чи інших воріт стали виникати ближче до перерви. Треба зазначити, що у цьому більше досягли успіху українці. При цьому саме в атакуючій лінії донеччани мали найбільші кадрові проблеми - поки не одужав Руслан Федотенко, травмував ногу Дмитро Кагарлицький, який відновиться у кращому випадку лише до нового року. Однак у розпорядженні Андрія Назарова було кілька виконавців, здатних замінити лідерів.

Проте у Ярославлі три шайби з чотирьох закинули захисники - відкрив рахунок латиш Бартуліс, його подвоїв уродженець міста на Волзі Олег Піганович, якому запропонували прийняти українське громадянство, а переможну крапку в поєдинку, вже у додатковій 5-хвилинці поставив українець Геннадій Разін.

Між цими подіями донеччани примудрилися втратити нагоду вирішити все в основний час: коли Євген Дадонов збільшив рахунок до 3:1, ярославці двічі реалізували більшість протягом 2-х хвилин. Добре, що у донеччан був Разін, який виявився спритнішим за всіх поблизу воріт суперника.

У найближчому матчі "Донбас" зустрінеться з підмосковним "Атлантом" - поєдинок розпочнеться о 17:30.

Відзначимо, що як і раніше лідером чемпіонату КХЛ є пітерський СКА Олексія Понікаровського і московське "Динамо" Костянтина Касянчука. Втім, поки українець не виходив на лід у біло-синьому динамівському светрі. !zn

Читайте також:

Добкін повідомив про припинення існування хокейного клубу в Харкові

В Луганській і Донецькій областях у вересні відкриють дві льодові арени

Збірна України з хокею вирушить на чемпіонат світу у корейський Сеул

Американський хокеїст, який відмовив Обамі, повертається на лід

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі