"Донбас" обіграв команду воротаря з Києва, який прийняв російське громадянство

Поділитися
"Донбас" обіграв команду воротаря з Києва, який прийняв російське громадянство Киянин Сергій Гайдученко (на задньому плані) мріє зіграти за збірну Росії © hcsibir.ru
Донецькі хокеїсти зуміли здобути другу перемогу поспіль, розправившись на виїзді з новосибірським "Сибіром".

Донецький "Донбас" на виїзді обіграв 3:2 одну з провідних команд Східної конференції Континентальної хокейної ліги новосибірський "Сибір".

Три шайби українців, закинуті у ворота колишнього киянина Сергія Гайдученка, збентежили суперника і по суті вирішили результат зустрічі - сибіряки так і не зуміли наздогнати донецьку команду.

Таким чином, з виїзного турне "Донбас" везе три перемоги, які були здобуто в чотирьох нелегких протистояннях. На сьогодні "червоно-чорні" посідають п'яте місце у турнірній таблиці Західної конференції, відстаючи від ризького "Динамо" і московського ЦСКА на три пункти. 73 очки і другий рядок - у московського "Динамо", де виступає українець Костянтин Касянчук. Лідирує ж пітерський СКА.

Саме з московським "Динамо" донеччани проведуть свій наступний матч - 11 грудня на льоду "Арени Дружба".

До Новосибірська донецька команда прибула у хорошому настрої після перемоги над новокузнєцьким "Металургом". Переможний настрій позначився на діях підопічних Андрія Назарова вже у першому періоді. За стартові 12 хвилин гості три рази розписалися у воротах вихованця київської "Крижинки" Сергія Гайдученка, який, незважаючи на наявність російського громадянства, ще розглядається в ролі кандидата воротаря української збірної.

Однак після того, як у рамку став фін Мікко Коскінен, "Сибір" втомилася. Добре, що прирахунку 3:2 "Донбас" не занепав духом і зумів вивезти з далекого Новосибірська важливі три очки, а заодно і реванш за прикру поразку на домашньому льоду.

Ця перемога стала для "Донбасу" 22-ю в регулярному чемпіонаті. При цьому українська команда залишається лідером за найменшою кількістю пропущених шайб у всій лізі. !zn

Читайте також:

Український хокеїст зірвав овації у 26 тисяч плюшевих ведмедиків у матчі канадської ліги

КХЛ оштрафувала ризьке "Динамо" за демонстрацію свастики і пригрозила виключенням

Один з найкращих українських хокеїстів розкритикував футболістів за симуляції

Російський воротар Ілля Бризгалов став учасником рекордної угоди в історії НХЛ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі