Український хокеїст Костянтин Касянчук відмовився від виступів за збірну

Поділитися
Український хокеїст Костянтин Касянчук відмовився від виступів за збірну Костянтин Касянчук відмовився від ігор за збірну © hcdonbass.com
Володар Кубка Гагаріна-2013 у складі московського "Динамо" вирішив зосередитися на клубній кар'єрі.

Нападник "Динамо" Костянтин Касянчук вирішив зосередитися на виступах за клуб. Заради цього він відмовився від гри за збірну України.

"Я прийняв дуже непросте для себе рішення про неможливість виступу за збірну України у зв'язку з неготовністю за своїми фізичними кондиціями виступати на такому високому рівні", - наводить ИТАР-ТАСС слова Касянчука.

"Тому прошу не надсилати запрошення й листи для моєї участі у збірній України", - заявив він, звернувшись до керівництва Федерації хокею України.

Нагадаємо, що через участь у плей-офф чемпіонату Континентальної хокейної ліги Касянчук не зумів взятиучасть в іграх за збірну на чемпіонаті світу в Донецьку (дивізіон 1В) - фінальна серія майже повністю збіглася з поєдинками світового форуму. Однак у міжсезоння, після тріумфу з "Динамо" і перемоги в Кубку Гагаріна Касянчук опинився без чинного контракту. У московському клубі зазначили, що планують провести омолодження колективу, а 33-річний Касянчук під цей процес явно не потрапляв.

У підсумку, місцем для підготовки Касянчука до нового сезону виявилася все та ж збірна України - нападник взяв участь у двох контрольних матчах української команди проти Франції, а також пройшов тижневий збір.

Тому підписання нового контракту між "Динамо" і Касянчуком виявилося досить несподіваним. Втім, поки Касянчук не виходив на лід в офіційних матчах сезону.

"Насамперед я вдячний керівникам та тренерському штабу "Динамо" за наданий мені шанс продовжити виступати за команду. Всі мої прагнення зараз пов'язані виключно з "Динамо" і КХЛ", - прокоментував свій вибір Касянчук.

Зазначимо, що два роки тому на чемпіонаті світу (дивізіон 1) Касянчук, який виступав тоді за челябінський "Трактор", залишив розташування збірної напередодні старту змагань. Офіційна причина, яка називалася тоді - через хворобу. Проте в кулуарах відкрито говорили про конфлікт гравця із генеральним менеджером В'ячеславом Завальнюком.

Також слід зазначити, що ще у "Тракторі" у Касянчука не склалися стосунки з головним тренером Андрієм Назаровим, який нещодавно був призначений наставником збірної України.

Зазначимо, що за збірну Касянчук провів 96 матчів, у тому числі на дев'яти чемпіонатах світу. У 1999 році Касянчук разом з українською збірною став переможцем Зимової Універсіади. !zn

Читайте також:

"Донбас" поступився одній з найгірших команд КХЛ, "обезголовленій" за три години до матчу

Нападник "Донбасу" Руслан Федотенко потрапив до списку найцінніших гравців КХЛ

У збірній України з хокею з'явиться перший натуралізований росіянин

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі