Австрія і Словенія знову зіграють з Україною на чемпіонаті світу з хокею

Поділитися
Австрія і Словенія знову зіграють з Україною на чемпіонаті світу з хокею Австрійці не змогли втриматися у світових топах © rationallibertariancorner.com
Шляхи трьох збірних у дивізіоні 1А перетнулися через два роки.

Збірні Австрії та Словенії посіли останні місця у своїх групах на попередньому раунді чемпіонату світу, який в ці дні проходить у Гельсінкі та Стокгольмі.

Таким чином, ці команди не зуміли зберегти прописку в еліті і в наступному сезоні знову зіграють у другому за рангом дивізіоні в компанії зі збірною України. Крім австрійців, українців і словенців за вихід в еліту позмагаються ще й угорці, корейці та японці.

Турнір пройде в квітні 2014 року, а місце його проведення визначиться днями, коли в Стокгольмі відбудеться конгрес Міжнародної федерації хокею.

Нагадаємо, що отримати право організувати чемпіонат можуть Україна і Південна Корея. Проте за нашою інформацією з українською заявкою виникли певні технічні складності, тому швидше за все основним претендентом буде все ж азійська держава.

Нагадаємо, що Словенія, Австрія, Угорщина, Японія та Україна вже грали на чемпіонаті світу в дивізіоні 1А - в 2012 році українці невдало виступили на змаганнях у Любляні і вилетіли в групу В першого дивізіону. Словенці ж і австрійці навпроти отримали підвищення в класі, однак не зуміли закріпитися в компанії найсильніших.

У групі Н австрійці обіграли Латвію 6:3 і Словаччину 2:1, але п'яти очок виявилося недостатньо - "червоно-білих" випередили французи і латиші. Щодо Словенії, то ця команда зуміла взяти по очку в протистояннях з Данією (2:3) і Канадою (3:4). Причому з родоначальниками хокею підопічні Матьяжа Копітара, батька зірки "Лос-Анджелес Кінгз" Анже, двічі вели в рахунку. !zn

Читайте також:

"Вашингтон" Овечкіна вилітає з плей-офф - суперзірка вирушить на чемпіонат світу

КХЛ розширює кордони на південь: Ліга поповнилася клубом з нехоккейної Хорватії

"Динамо" вдруге поспіль завоювало Кубок Гагаріна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі