Букмекери вважають, що "Металіст" заб'є гол за 45 хвилин догравання, але переможе - "Дніпро"

Поділитися
Букмекери вважають, що "Металіст" заб'є гол за 45 хвилин догравання, але переможе - "Дніпро" "Металіст" намагатиметься забити два голи і обіграти принципового суперника © moskva.com
Спортивні аналітики приймають ставки на матч 12-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, який було припинено при рахунку 2:1 на користь дніпропетровців після першого тайму.

Дніпропетровський "Дніпро" - фаворит протистояння з харківським "Металістом", який відбудеться 4 грудня у рамках догравання матчу 12-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

На остаточну перемогу дніпропетровської команди можна поставити з коефіцієнтом 1,65, нічия котирується показником 3,30, а успіх харків'ян - 6,05.

Нагадаємо, що матч 12-го туру Прем'єр-ліги між "Дніпром" і "Металістом" розпочався 6 жовтня, але його було припинено через збої в роботі системи штучного освітлення у перерві поєдинку. За 45 хвилин першого тайму рахунок було відкрито Євген Чеберячко. А через чотири хвилини відзначився Роман Зозуля. "Металіст" скоротив відставання голом Едмара на 31-й хвилині.

Цікаво, що букмекери вважають, що "Металісту" буде легше забити як мінімум один гол у ворота дніпропетровців у другому таймі. На цю подію можна поставити з показником 1,45. Тоді як у випадку "Дніпра" ставки трохи переважили на користь того, що команда не заб'є ще один матч 1,8 проти 1,9.

Зазначимо, що в разі перемоги над "Металістом", "Дніпро" піде на зимові канікули на другому місці, відстаючи від "Шахтаря" на 4 очки.

Нагадаємо також, що 4 грудня на засіданні Прем'єр-ліги буде перераховано очки всіх команд чемпіонату через зняття зі змагань київського "Арсеналу". !zn

Читайте також:

Капітан "Дніпра" порівняв "Зорю" з "Барселоною": вони над нами знущаються

"Зоря" розгромила "Дніпро", подарувавши "Динамо" шанс на друге місце

Сабо вважає, що український чемпіонат треба рятувати

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі