Букмекери вірять у "Шахтар" у домашньому матчі з "Байєром"

Поділитися
Букмекери вірять у "Шахтар" у домашньому матчі з "Байєром" У Леверкузені "Байєр" повністю "розібрав" опонента. У матчі в Донецьку у "Шахтар" вірять не тільки вболівальники
Незважаючи на поразку від німецького клубу, на виїзді спортивні аналітики припускають, що у Донецьку українці візьмуть реванш.

У матчі 4-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів-2013/14 між донецьким "Шахтарем" і леверкузенським "Байєром" українська команда вважається фаворитом протистояння.

Перемога донеччан оцінюється конторами з показником 2,10, тоді як на "Байєр" можна поставити з коефіцієнтом 3,39. Примітно, що нічийний результат у цій дуелі котирується як найменш імовірний результат - 3,55.

Нагадаємо, що донеччани поступилися у першій зустрічі з "Байєром" у Леверкузені з розгромним рахунком 0:4, віддавши друге місце в руки німецьких футболістів. Тепер, щоб зберегти хороші шанси на вихід у плей-офф турніру, а таку можливість дає лише фініш у двійці найкращих, підопічним Мірчі Луческу слід набирати очки, і бажано перемагати "аптекарів".

Відзначимо, що напередодні леверкузенського матчу прогнози букмекерів повністю виправдалися, з тією лише різницею, що вони не могли прогнозувати настільки впевнену перемогу "Байєра".

Що стосується статистики, то тут слід відзначити вдалі виступи "Шахтаря" у Донецьку в листопадових поєдинках - з шести випадків "оранжево-чорні" перемогли у чотирьох, при цьому двічі громлячи опонентів - "Арсенал" у 2000-му році 3:0 і "Базель" 5:0 у 2008-му. Однак і поразки "Шахтаря" були не менш значними - 0:3 від "Мілана" в сезоні-2007/08 і 0:2 від "Порту" у позаторішньому розіграші Ліги.

Важливий і той факт, що "Шахтарю" двічі вдавалося реабілітуватися після гостьової поразки в так званих "спарених турах Ліги Чемпіонів" - у розіграші-2000/01 донеччани помстилися "Спарті" (2:1 2:3 в гостях) і в сезоні-2010/11 "Арсеналу" (2:1 після 1:5 в Лондоні). В інших випадках донеччани або програвали, або розписували мирову.

Нагадаємо, що матч "Шахтар" - "Байєр" відбудеться 5 листопада у Донецьку о 21:45. Відзначимо, що в іншому поєдинку групи А "Манчестер Юнайтед" у гостях зустрінеться з іспанським "Реал Сосьєдадом". !zn

Читайте також:

Ліга Чемпіонів: "Мілан" і "Барселона" зіграли внічию, "Боруссія" здолала "Арсенал"

Луческу впевнений, що банкрутство клубів Прем'єр-ліги сприяє ідеї об'єднаного чемпіонату

Ахметов запропонував господарям клубів Прем'єр-ліги "скинутися" на збанкрутілий "Арсенал"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі