Луческу пояснив розгромну поразку від "Байєра" поганим суддівством

Поділитися
Луческу пояснив розгромну поразку від "Байєра" поганим суддівством Луческу вважає, що його команді довелося боротися проти судді
Румунський фахівець зазначив, що програвати супернику з рахунком 0:4 - соромно, проте спробував пояснити невдачу діями суддів.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що однією з причин незадовільної гри його підопічних у поєдинку проти "Байєра" в рамках матчу 3-го туру групового турніру Ліги Чемпіонів у групі А є неправильні дії суддівської бригади, яка не виявила низку порушень у ключових епізодах.

"Звичайно, це результат, за який соромно. А якщо все аналізувати так, як воно було насправді, то ми грали, мабуть, більше проти судді, ніж проти команди суперника", - зазначив Містер.

"Давайте проаналізуємо. Спочатку фоли Донаті - це було п'ять порушень поспіль, які мали привести до другої жовтої картки і до видалення. Можемо говорити про рівний перший тайм за винятком того моменту, коли подачу з флангу замкнув Кісслінг. Щойно почався другий тайм, як раптом ні з того ні з сього арбітр вигадує пенальті. Даріо гравця взагалі не чіпав, просто стояв на місці. Дивно, що суддя призначив пенальті. Але це не все. Був ще момент, коли після передачі Дугласа з флангу м'яч влучив Рольфесу в руку. Це - однозначно пенальті. І після цього епізоду відразу ж пішла контратака суперника і чистий офсайд, з якого вони забили третій гол", - спробував пояснити свою позицію румунський фахівець.

Нагадаємо, "Шахтаря" було розгромлено "Байєром" у Леверкузені 0:4, він виглядав при цьому дуже блякло й зовсім не так грізно в атаці і в організації гри, як у попередніх поєдинках Ліги Чемпіонів. Два голи на свій рахунок записав нападник німців Кісслінг, одного разу відзначився Рольфес, а на початку другого тайму забитий з пенальті гол по суті визначив подальший хід боротьби на полі.

"На жаль, простежується відсутність поваги до "Шахтаря". Напевно, потрібно задуматися куратору, який призначає арбітрів в Європі, панові Колліні. У двох поспіль наших матчах в Лізі чемпіонів, на жаль, результат зробили судді", - довів до кінця свою думку Луческу.

Нагадаємо, напередодні гри румунський тренер "Шахтаря" зазначив, що до його команди на європейській арені часто ставляться упереджено, в тому числі і судді. Луческу закликав своїх футболістів діяти вище за свої здібності, щоб подолати цю негативну тенденцію.

Після поразки "Шахтар" опинився на третьому місці групи А в Лізі Чемпіонів, пропустивши вперед "Байєр". У наступній зустрічі донеччан з німцями, яка відбудеться 5 листопада у Донецьку, "Шахтарю" потрібно обігравати суперника, який до того ж буде мати перевагу над українцями за особистими зустрічами. !zn

Читайте також:

Букмекери не вірили в успіх "Шахтаря" у виїзній грі Ліги Чемпіонів

Луческу хоче позбавити "Шахтар" ярлика "команди зі Східної Європи"

Ліга Чемпіонів: "Мілан" і "Барселона" зіграли внічию, "Боруссія" здолала "Арсенал"

Помічником Луческу у "Шахтарі" став колишній футболіст збірної Бразилії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі