Помічником Луческу у "Шахтарі" став колишній футболіст збірної Бразилії

Поділитися
Помічником Луческу у "Шахтарі" став колишній футболіст збірної Бразилії Колишній захисник "Шахтаря" допомагатиме Луческу
Мірчі Луческу буде допомагати відомий у минулому захисник Заго - до обов'язків бразильця буде входити у тому числі й пошук футбольних талантів на бразильській землі.

Відомий у минулому бразильський захисник Антоніо Карлос Заго буде допомагати Мірчі Луческу тренувати донецький "Шахтар".

Контракт з колишнім захисником збірної Бразилії розраховано на один рік з можливістю пролонгації.

Зазначимо, що за свою ігрову кар'єру Карлос Антоніо Заго виступав у таких клубах як "Сан-Паулу" - "Палмейрас", "Корінтіанс", "Рома", "Бешикташ". Саме у період виступу у турецькому чемпіонаті Заго вперше познайомився з тренерським талантом Мірчі Луческу.

Після підписання контракту з Заго Мірча Луческу зазначив, що як і раніше першим його асистентом буде Олександр Спиридон, однак у бразильця буде чимало відповідальної роботи, в якій він може вкотре підтвердити свій професіоналізм. Зокрема, Заго буде відслідковувати молодих бразильських гравців на своїй батьківщині.

"Заго провів багато матчів за збірну Бразилії. Він грав у Японії, п'ять років захищав кольори "Роми". Після закінчення ігрової кар'єри був тренером у "Палмейрасі", потім вирішив перебратися в Європу і працював зі Зденеком Земаном у "Ромі". Я добре знаю його з того часу, коли він два роки виступав під моїм керівництвом у Бешикташі. До речі, я хотів запросити Заго у свою команду, ще коли тренував "Інтер", - згадує минулі часи Луческу.

Нагадаємо, в основному складі "Шахтаря" виступає 10 бразильських футболістів, а ще кілька "чарівників м'яча" грає у різних клубах на правах оренди.

В найближчому турі чемпіонату Прем'єр-ліги України "Шахтар" зіграє з "Іллічівцем" на виїзді в Маріуполі. !zn

Читайте також:

Луческу вважає, що Україна - занадто сильний суперник для Румунії у стикових матчах

"Шахтар" вже досяг рівня "Манчестер Юнайтед", - Луческу

Хачеріді подовжив контракт із "Динамо", припинивши розмови про перехід у "Шахтар"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі