Луческу хоче позбавити "Шахтар" ярлика "команди зі Східної Європи"

Поділитися
Луческу хоче позбавити "Шахтар" ярлика "команди зі Східної Європи" Мірча Луческу хоче, щоб "Шахтар" поважали © football.ua
Головний тренер донецького клубу вважає, що на міжнародній арені до його підопічних часто ставляться упереджено і суперники, і судді.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу напередодні зустрічі у груповому турнірі Ліги Чемпіонів з німецьким "Байєром" відзначив, що часом у Європі до його команди ставляться упереджено, що може часто вплинути на подальший хід боротьби в євротурнірі.

"Шахтар" - команда, яка грає, доставляє задоволення своїми діями на полі і домагається результату. Ми намагаємося з кожним матчем, роком, участю у Лізі Чемпіонів бути більш шанованими в Європі. Щоб нас не розглядали як команду зі Східної Європи", - зазначив Містер.

На думку румунського фахівця, упереджене ставлення до його команди проявляється і з боку суддів: на підтвердження своїх слів Луческу звернувся до колишнього досвіду виступу у головному євротурнірі.

"Згадую минулий рік, коли у поєдинках з "Ювентусом" на нашу користь не дали пенальті на виїзді, а вдома було забито гол з офсайду у наші ворота. На жаль, все ще так трактують. Навіть за рахунку 3:0 у минулому сезоні у матчі з "Боруссією" була явна рука і не призначили пенальті. Завтрашній матч судить арбітр, який обслуговував нашу зустріч у Санкт-Петербурзі з "Зенітом". Не будемо забувати, що на тому поєдинку на трибунах був присутній тодішній Президент Росії Дмитро Медвєдєв. Напевно, це вплинуло. Тому у кожній зустрічі ми повинні показати набагато більше, ніж ми можемо на день гри", - вважає Луческу.

Багаторічний наставник донеччан вважає, що у цьому випадку футболісти можуть лише своєю грою зламати стереотипи.

"Я часто кажу своїм футболістам, що, для того щоб нас поважали і ставилися, як до всіх інших, ми повинні бити грандів європейського футболу. Завтра намагатимемося зробити те ж саме з "Байєром", - пообіцяв наставник "Шахтаря".

Нагадаємо, що матч "Байєр" - "Шахтар" відбудеться 23 жовтня у Леверкузені о 21:45. На сьогоднішній день "Шахтар" знаходиться на другому місці турнірної таблиці, пропустивши вперед "Манчестер Юнайтед" лише завдяки меншій кількості забитих м'ячів.

В іншому поєдинку групи А, де виступають українці, МЮ прийматиме іспанський "Реал Сосьєдад". !zn

Читайте також:

Ліга Чемпіонів: "Мілан" і "Барселона" зіграли внічию, "Боруссія" здолала "Арсенал"

"Шахтар" вже досяг рівня "Манчестер Юнайтед", - Луческу

Помічником Луческу у "Шахтарі" став колишній футболіст збірної Бразилії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі