"Волинь" сенсаційно обіграла "Шахтар" в Луцьку

Відео
Поділитися
"Волинь" сенсаційно обіграла "Шахтар" в Луцьку Лучани обіграли грізний "Шахтар" © fc.volyn.net
"Шахтар" зазнав другої поразки від команди з Західного регіону України - слідом за "Карпатами" обіграли донеччан і підопічні Віталія Кварцяного.

Донецький "Шахтар" зазнав третьої поразки в сезоні, поступившись луцькій "Волині" 2:0 в рамках 15-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України.

Перемогу команді Віталія Кварцяного, що перервала 2-матчеву серію з поразок і чотирьох ігор без перемог, приніс дубль нападника Редвана Мемешева.

Таким чином, донеччани залишилися на другому місці турнірної таблиці чемпіонату Прем'єр-ліги, однак "Дніпро", що йде третім має на дві гри менше. У разі перемоги над "Металургом" в Донецьку, дніпропетровці повернуться на другу сходинку вже 3 листопада. "Волинь" же перемістилася на 12-е місце.

Лучани володіли ініціативою на старті поєдинку, а коли екватор першого тайму було подолано, зуміли втілити перевагу в один гол. З одного боку взяття воріт Мемешевим, коли м'яч після його удару від поперечини відскочив у спину Антона Каніболоцького, а потім влучив у сітку, можна вважати несподіваним і нелогічним. Але "Волинь" спочатку вистояла перед самою перервою, а потім і знову почала огризатися у другому таймі.

А на 69-й хвилині молодий хлопець з Криму відправив суперника у нокдаун, від наслідків якого "Шахтар" так і не відійшов: нападник опинився в потрібному місці в потрібний час, подвоївши рахунок - 2:0.

До кінця гри підопічні Мірчі Луческу не зуміли організувати навіть гол престижу. Що ж, по п'ятницях "гірники" в нинішньому сезоні поступаються вже з вражаючою постійністю - у 9-му турі донеччани якраз в останній робочий день тижня поступилися "Карпатам" 2:3.

Волинь - Шахтар- 2:0 (1:0)

Голи: Мемешев, 24 (1:0). Мемешев, 69 (2:0).

"Волинь" (Луцьк): Неділько, Сімінін, Масло, Шиков, Немчанінов, Мемешев, Скоба (Шершун, 67), Бікфалві, Матей, Бабатунде (Задерецкий, 35; Шиш, 46), Шумахер.

"Шахтар" (Донецьк): Каніболоцький, Срна, Кривцов, Ізмаїл, Кучер, Степаненко, Дуглас Коста (Феррейра, 46), Фред, Бернард (Ілсінью, 63), Едуарду (Тайсон, 60), Луїс Адріану.

Покарання: Сімінін, 20. Фред, 35. Бікфалві, 85 (попередження).

Суддя: Даньковський (Київ).

1 листопада. Луцьк. Стадіон "Авангард".

Зазначимо, що 2 листопада 15-й тур продовжиться іграми "Іллічівець" - "Таврія" і "Говерла" - "Севастополь". 3 листопада зіграють "Зоря" і "Динамо", "Карпати" і "Чорноморець", "Ворскла" - "Металіст". Запланований на цю ж дату поєдинок "Арсенал" - "Металург" швидше за все не відбудеться. !zn

Читайте також:

Луческу впевнений, що банкрутство клубів Прем'єр-ліги сприяє ідеї об'єднаного чемпіонату

Відвідуваність чемпіонату Прем'єр-ліги України виявилася гірше російської

Ярмоленко розсекретив "зброя", яким можна перемогти збірну Франції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі