"Божевільний" аргентинець Марсело Б'єлса очолить "Динамо", - ЗМІ

Поділитися
"Божевільний" аргентинець Марсело Б'єлса очолить "Динамо", - ЗМІ "Божевільний" аргентинець Марсело Б'єлса - один з кандидатів на місце Блохіна © http://mundod.lavoz.com.ar/
На місце Олега Блохіна іноземні ЗМІ все частіше сватають різних іноземних фахівців. Чергова пропозиція для "Динамо" надійшла з Бразилії.

Першим іноземним наставником київського "Динамо" може стати 58-річний аргентинський фахівець Марсело Б'єлса, останнім місцем роботи якого став іспанський "Атлетік".

Як повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці оглядач порталу Lancе TV Бенджамін Бек, Б'єлса отримав пропозицію від знаменитого бразильського клубу "Палмейрас", який виступає зараз у місцевій Серії Б.

Проте Б'єлса вислухав пропозицію бразильців і відповів ввічливою відмовою, адже у нього є інший варіант для продовження кар'єри. Цим варіантом є київське "Динамо" готове платити Бьєлсі хороші гроші, стверджує журналіст.

Відзначимо, що найбільшу популярність Б'єлса отримав завдяки роботі у збірній Аргентини, в якій він працював протягом 6 років. З нею фахівець, який отримав на батьківщині прізвисько Божевільний, здобув срібні медалі Кубка Америки-2004, а також золото Олімпійських ігор в Афінах.

Своє прізвисько Б'єлса отримав не тільки через замкнутість за межами футбольного поля, але й з причини використання під час гри найнеймовірніших варіантів ведення гри: зокрема він часом ставив у глухий кут дуже гнучку схему 3-3-1-3, використовуючи в обороні трьох центральних захисників, які в будь-який момент могли підключитися до партнерів при організації атаки. Б'єлса успішно використовував цю тактику у збірній Чилі.

Таким чином, Б'єлса став вже четвертим іноземцем, який відгукнувся на заяву президента "Динамо" Ігоря Суркіса про можливе звільнення нинішнього наставника киян Олега Блохіна і призначення на його посаду спеціаліста з далекого зарубіжжя. Раніше ЗМІ сватали на посаду наставника динамівців німців Фелікса Магата, Томаса Шаафа, а також нинішнього тренера "Дніпра" іспанця Хуанде Рамоса. !zn

Читайте також:

Бєланов знову захищає Блохіна, переклавши всю провину на футболістів

Зідан очолить збірну Франції в разі невдачі у протистоянні з Україною

Шевченко вважає Україну небезпечним суперником для збірної Франції

За наполяганням Мессі головним тренером "Барселони" став аргентинець Херардо Мартіно

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі