Блохіна вже "дістали" питання про можливу відставку

Поділитися
Блохіна вже "дістали" питання про можливу відставку Олег Блохін, футбол, "Динамо"
Головний тренер "Динамо" традиційно різко прокоментував чергову поразку його команди у чемпіонаті Прем'єр-ліги України.

Наставник київського "Динамо" Олег Блохін досить різко прокоментував поразку своєї команди у матчі 15-го туру Прем'єр-ліги проти "Зорі". Причому весь негатив спеціаліст направив на журналістів і вболівальників.

Під час післяматчевого інтерв'ю телеканалу "Футбол" Блохіну було поставлено питання про можливу відставку, на що тренер відреагував у своєму стилі.

"Та ви що, хлопці? Ви вже мене дістали. Так і напишіть, що Блохін пішов у відставку. Що за питання ви ставите?", - Олега Володимировича обурила ця тема.

"Чому ви Луческу не ставите таке питання? "Шахтар" теж програв 0:2. Тільки Блохіну ставите? Вам Блохін у горлі сидить? Не дочекаєтеся ви, хлопці. Я взагалі вам інтерв'ю давати не буду. Коли Луческу програє, так ви нічого не говорите. Совість треба мати", - заявив Блохін.

Нагадаємо, що в рамках 15-го туру "Динамо" у Луганську поступилося "Зорі" 0:2, зазнавши четвертої поразки у сезоні. При цьому "Шахтар" поступився втретє в чемпіонаті, програвши на виїзді "Волині" 0:2.

ТАКОЖ: Колишній роботодавець Блохіна назвав його "людиною з манією величі"

Блохін впевнений, що ще не все втрачено в чемпіонаті для "Динамо", а конкретно у поєдинку з "Зорею" знову нарікав на погану реалізацію та невезіння.

"Ми зробили дві помилки, скільки ударів завдала "Зоря"? Враховуючи, скільки моментів ми не використали, важко було перемогти. Потрібно реалізовувати те, що створюємо. Вітаю "Зорю" з перемогою", - каже Блохін.

"Так ми грали весь матч на одній половині поля. Що ще створила "Зоря", окрім моментів, після яких вони забили? Ми проґавили рівно одну контратаку і прпустилися помилки, коли пропускали другий м'яч. Подивіться, що створила "Зоря", і скільки моментів створило "Динамо"? Реалізації сьогодні не було, тому виграти було неможливо - все просто", - підсумував головний тренер киян.

Відзначимо, що "Динамо" не скористалося можливістю обійти у турнірній таблиці "Чорноморця" і не вперше у сезоні вийти на четверте місце і наблизитися до "Дніпра" - обидва конкуренти киян втратили по два очки. Динамівці, як і раніше, йдуть на 4-му місці у чемпіонаті.

Наступний поєдинок кияни проведуть 7 листопада у рамках групового турніру Ліги Європи - у Швейцарії проти місцевого "Туна". !zn

Читайте також:

Суркіс розповів, скільки часу він готовий дати Блохіну

Мілевський назвав Блохіна людиною, яка "тільки п'є каву і палить цигарки"

Відвідуваність чемпіонату Прем'єр-ліги України виявилася гіршою за російську

Ярмоленко розсекретив "зброю", якою можна перемогти збірну Франції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі