"Зоря" впевнено обіграла "Динамо", оформивши ще одну сенсацію 15-го туру

Відео
Поділитися
"Зоря" впевнено обіграла "Динамо", оформивши ще одну сенсацію 15-го туру "Динамо" зазнало ще однієї поразки © www.fcdynamo.kiev.ua
Олег Блохін і київське "Динамо" зазнало четвертої поразки в сезоні. Тепер наставник динамівців погіршив своє становище на посаді головного тренера.

"Динамо" програло 0:2 луганській "Зорі" на виїзді, зазнавши вже четвертої поразки в нинішньому сезоні в чемпіонаті Прем'єр-ліги.

Луганчани відкрили рахунок на початку першого тайму, а в середині другої 45-хвилинки закріпили свою перевагу. За весь ігровий час підопічні Олега Блохіна так і не зуміли хоч якось переломити сценарій поєдинку, вкотре виявивши беззубість в атаках і розхлябаність в обороні.

Зазначимо, що динамівці виступали у Луганську без одного з лідерів Андрія Ярмоленка, який отримав дискваліфікацію на 2 матчі за грубі дії проти суперника в протистоянні 14-го туру з "Іллічівцем".

Ще одна гра за участю лідера першості завершилася несподіваним результатом - "Дніпро" в Донецьку, володіючи перевагою не зумів втримати перемогу над місцевим "Металургом" - поєдинок завершився 1:1 і дніпропетровці не скористалися осічкою "Металіста".

Зоря - Динамо- 2:0 (1:0)

Голи: Данилу, 10 (1:0). Болі, 65 (2:0).

"Зоря" (Луганськ): Сантіні, Ярмаш, Вернидуб, Шуніч, Гордієнко, Білий (Малишев, 88), Любенович, Грицай, Хомченовський, Данило (Каменюка, 65), Болі (Ліпартія, 73).

"Динамо" (Київ): Шовковський, Сілва, Хачеріді, Драгович, Макаренко, Гусєв, Велозу (Ідейє, 84), Сидорчук (Аруна, 46), Беланда, Ленс (Дуду, 75), Мбокані.

Суддя: Абдула (Харків).

3 листопада. Луганськ. Стадіон "Авангард".

Зазначимо, що в 15-му турі 3 листопада буде зіграно матч "Карпати" - "Чорноморець", а поєдинок "Арсенал" - "Металург" Запоріжжя відкладено на пізніший термін. !zn

Читайте також:

Кубок України: вперше в історії дві команди другої ліги пробилися в 1/4 фіналу

Колишній роботодавець Блохіна назвав його "людиною з манією величі"

Відвідуваність чемпіонату Прем'єр-ліги України виявилася гіршою за російську

Ярмоленко розсекретив "зброю", якою можна перемогти збірну Франції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі