Блохіна названо найкращим українським клубним тренером у світі

Поділитися
Блохіна названо найкращим українським клубним тренером у світі © ZN.UA
Наставник київського "Динамо" обійшов у загальному рейтингу наставників команд зі всього світу Мирона Маркевича і Романа Григорчука.

На думку Coach World Ranking, наставник київського "Динамо" Олег Блохін - найкращий український тренер футбольних клубів.

61-річний фахівець посів у табелі про ранги 59-те місце, випередивши Романа Григорчука з "Чорноморця" (75-та сходинка) і керманича харківського "Металіста" Мирона Маркевича.

Рейтинг формується відповідно до результатів команд за останні 52 тижні. Перемогу ж у рейтингу отримав наставник англійського "Челсі" Жозе Моурінью (Португалія).

ТАКОЖ: Динамівський півзахисник порівняв Блохіна з Бейлом, який не відразу знайшов себе у "Реалі"

Нагадаємо, що "Динамо" Блохіна за час перебування фахівця біля керма команди встигло завоювати бронзу чемпіонату України (найгірший результат динамівців в історії), вийти до 1/16 фіналу Ліги Європи, а в нинішньому сезоні не тільки повторити це досягнення, але і вивести колектив у чвертьфінал Кубка України та 2-гу сходинку турнірної таблиці Прем'єр-ліги перед зимовою перервою.

Зазначимо, що у рейтинг потрапили наставники двох українських клубів - "Шахтаря" Мірча Луческу (Румунія) і "Дніпра" Хуанде Рамос (Іспанія). Втім, на сьогоднішній день рейтинг враховує їхні заслуги тільки в Україні.

У топ-10 найкращих у світі наставників потрапили: Жозе Моурінью ("Челсі"), Дієго Сімеоне ("Атлетіко", Мадрид), Херардо Мартіно ("Барселона"), Арсен Венгер ("Арсенал", Лондон), Рафаель Бенітес ("Наполі"), Юрген Клопп ("Боруссія" Дортмунд), Карло Анчелотті ("Реал", Мадрид), Жорже Жезуш ("Бенфіка"), Мануель Пеллегріні ("Манчестер Сіті"), Кука ("Атлетіко", Мінейру). !zn

Читайте також:

Блохін продовжить роботу з "Динамо" - Суркіс дав улюбленому тренеру ще один шанс

Фільм про Блохіна переміг на фестивалі спортивного кіно

Рятувати "Таврію" від історичного вильоту з Прем'єр-ліги буде болгарин Костов

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі