Луческу не планує посилювати "Шахтар" перед стартом у Лізі Європи

Поділитися
Луческу не планує посилювати "Шахтар" перед стартом у Лізі Європи Мірча Луческу вважає, що "Шахтар" поки може обійтися без посилення © iSport.ua
У тренерському штабі "Шахтаря" впевнені, що поки команда не до кінця використала свій внутрішній ресурс.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу не планує посилення складу у зимове міжсезоння, перед стартом команди в Лізі Європи.

За словами румунського фахівця, у "Шахтарі" достатньо гравців, які ще не до кінця розкрили свій потенціал.

"У нас просто немає вакансій. Ніхто з молодих футболістів, яких ми могли б гіпотетично запросити, не здатні допомогти "Шахтарю" більше, ніж гравці, які знаходяться тут. А вже розкручені зірки в клуб зі Східної Європи, нехай навіть такий сильний, як наш, не рвуться", - пояснив свою позицію Містер.

"У нас 25 гравців. У другій частині чемпіонату менше ігор, тому буде складніше всіх завантажити. Не виключаю, що когось відпустимо, тому що якщо людина цілий сезон не грає, вона втрачає свій рівень, на який потім складно повернутися. Але конкретно поки нічого сказати не можу", - Луческу прокоментував можливий відхід когось із футболістів.

Нагадаємо, що навесні "гірники" продовжать виступ на трьох фронтах - у чемпіонаті Прем'єр-ліги, Кубку України і Лізі Європи. 20 лютого донеччанам доведеться стартувати у розіграші єврокубка - суперником донецької команди буде чеська "Вікторія".

Луческу торкнувся теми футболістів, які на сьогоднішній день перебувають в оренді: таких виконавців як мінімум десять осіб. Наставник "Шахтаря" вважає, що декому з них вже можна буде довірити місце у складі його команди.

"Що ж стосується наших юних вихованців, то будь-який з них після повноцінного стажування на умовах оренди, має шанс повернутися у "Шахтар", щоб скласти конкуренцію тим, хто грає на відповідній позиції", - зазначив Луческу.

За його словами, найближчий до повернення в "Шахтар" - 21-річний захисник Іван Ордець, який добре проявив себе в маріупольському "Іллічівці" і молодіжній збірній України.

Що стосується новачків команди, які прийшли у "Шахтар" влітку, то Луческу вважає, що поки не всі з них пройшли адаптацію у донецькій команді. Однак, за словами тренера, це нормальний процес. Найбільше, вважає Містер, близький до завершення тривалого процесу півзахисник молодіжної збірної Бразилії Фред, який переїхав до Донецька з "Інтернасьоналя". У складі "гірників" хавбек провів 22 матчі, забивши у них 6 голів.

Відзначимо, що раніше одним із пріоритетів "Шахтаря" було підписання захисника "Динамо" Євгена Хачеріді. Однак той спростував будь-які наміри стати гравцем донецької команди, продовживши контракт з динамівцями. !zn

Читайте також:

Луческу і "Шахтарю" буде цікаво виступати в Лізі Європи

Букмекери вважають "Шахтар" одним із претендентів на перемогу у Лізі Європи

Ярмоленка і Коноплянку визнано найкращими футболістами України 2013 року

У "Шахтарі" вже готові виграти Лігу Європи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі