У "Шахтарі" вже готові виграти Лігу Європи

Поділитися
У "Шахтарі" вже готові виграти Лігу Європи У 2009-му донеччани відчули радість перемоги в єврокубку © noviny.su
Після жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи представники донецького клубу відзначають високу ймовірність підсумкової перемоги у розіграші змагань.

У донецькому "Шахтарі" вже готові перемагати у розіграші Ліги Європи-2013/14, в якому команда розпочне свої виступи в лютому 2014 року.

Нагадаємо, "гірники" завоювали право брати участь у плей-офф турніру, посівши третє місце у групі А Ліги Чемпіонів. Жеребкування відправило в суперники донецькій команді одну з сенсацій групового раунду ЛЧ чеську "Вікторію Плзень".

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін вважає, що це цілком прохідний суперник, тим більше, коли мова йде про поставлені завдання у розіграші турніру - перемогу.

"Це футбол, і ніколи не знаєш, де виграєш і де програєш. Заздалегідь не варто загадувати, і хочу сказати, що наше завдання - вигравати і проходити далі. Такий турнір, як Ліга Європи, ми повинні вигравати", - зазначив Палкін.

"Нам трапилася зіграна команда, в яку останнім часом вкладають досить непогані гроші. Я вважаю, що це стабільний і хороший колектив, що обіграв ЦСКА в Лізі Чемпіонів", - підкреслив донецький менеджер, говорячи про переваги суперника.

Нагадаємо, що чеська "Вікторія" з міста Пльзень зуміла здивувати футбольний світ, посівши третє місце у квартеті D у суперництві з такими сильними командами, як "Баварія", "Ман Сіті" та російський ЦСКА. Свій шанс чехи не втратили, обігравши у вирішальному поєдинку головних конкурентів - московських армійців. Причому "Вікторія" зуміла домогтися необхідного результату, поступаючись по ходу матчу 0:1. Однак чеські футболісти проявили характер і вирвали перемогу, забивши переможний м'яч на 90-й хвилині.

Палкін вважає, що говорити про подальші плани у Лізі Європи можна буде лише після перемоги над чеською командою в 1/16 фіналу.

"Питання в тому, щоб проходити далі, а потім вже ставити наступне завдання. Потрібно зіграти з Вікторією, а потім вже говорити про наступний раунд. Якщо говорити про глобальне завдання, то це - виграш турніру, - сказав він.

Нагадаємо, що "Шахтар" вже перемагав у розіграші Кубка УЄФА, попередника Ліги Європи: у сезоні-2008/09 донеччани обіграли київське "Динамо" в 1/2 фіналу, а у вирішальній зустрічі здолали німецький "Вердер" 3:0.

Примітно, що у випадку, якщо донеччани переможуть "Вікторію", наступним суперником команди Мірчі Луческу може стати одеський "Чорноморець". Щоправда для цього одеситам необхідно за сумою двох зустрічей пройти французький "Ліон".

Нагадаємо, що матчі "Шахтаря" та "Вікторії" 1/16 фіналу відбудуться 20 і 27 лютого 2014 року: перший поєдинок відбудеться у Чехії, а матч-відповідь - за тиждень у Донецьку. !zn

Читайте також:

Луческу і "Шахтарю" буде цікаво виступати в Лізі Європи

Суркіс пояснив, чому не звільнив Блохіна після перших невдач його "Динамо"

Ярмоленка і Коноплянку визнано найкращими футболістами України 2013 року

Фоменко вважає проведення об'єднаного чемпіонату недоцільним

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі