Євро-2020: в Англії знають, що може перешкодити Лондону прийняти фінал турніру

Поділитися
Євро-2020: в Англії знають, що може перешкодити Лондону прийняти фінал турніру Стамбул може скласти серйозну конкуренцію Лондону © iamistanbul.tv
Визначилися фаворити перегонів за фінал чемпіонату Європи-2020, який уперше в історії пройде у декількох десятках міст і країн континенту.

На думку британської преси, головним фаворитом у перегонах за право прийняти вирішальні матчі Євро-2020, вважається Лондон і Стамбул.

Про це повідомляє BBC з посиланням на джерело у Футбольній асоціації Англії.

Як вважають в Англії, Туреччині віддадуть настільки важливі ігри турніру через Олімпіаду-2020, де Стамбул був серед фаворитів, але в підсумку програв Токіо.

"Є такі чутки, що Туреччині співчувають, тому віддадуть їй вирішальні матчі Євро. Тут більше політики, ніж спорту" - вважає Алекс Хорн, генеральний секретар Англійської Асоціації.

Відзначимо, що у Стамбулі в 2005 році проводився фінал Ліги Чемпіонів - матч відбувся на Олімпійському стадіоні імені Ататюрка.

Нагадаємо, минулого тижня відразу 32 країни подали заявки на проведення матчів Євро-2020, яке відбудеться у 13-ти містах Європи. Серед кандидатів на участь в матчах Євро-2020 є і два представники України - Київ та Донецьк.

Примітно, що українська заявка опинилася серед тих небагатьох, які передбачають можливість участі двох міст у чемпіонаті. Окрім України, у цьому списку знаходяться Італія, Іспанія, Польща та Португалія.

Нагадаємо, у січні 2013 року виконком УЄФА вирішив, що ігри фінальної стадії Євро-2020 пройдуть у 13 містах по всій Європі. Матчі буде розбито на 13 пакетів. До 12-ти з них увійдуть по три матчі групової стадії і один матч плей-офф (1/8 або 1/4 фіналу), а 13-й буде складатися з обох півфіналів та фіналу. !zn

Читайте також:

В УЄФА визначились з системою відбору на історичний Євро-2016

Суркіс не вважає, що об'єднаний чемпіонат є панацеєю від фінансових реформ УЄФА

Президент ФІФА назвав помилкою проведення чемпіонату світу в Катарі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі