Валерій Газзаєв відправлений у відставку з посади тренера «Динамо»

Поділитися
Російський фахівець Валерій Газзаєв подав у відставку з поста головного тренера київського «Динамо» після сенсаційної поразки у Лізі Європи від молдавського «Шерифа». Заява була задоволена президентом клубу Ігорем Суркісом.
Російський фахівець Валерій Газзаєв подав у відставку з поста головного тренера київського «Динамо» після сенсаційної поразки у Лізі Європи від молдавського «Шерифа». Заява була задоволена президентом клубу Ігорем Суркісом.Про це у п'ятницю, 1 жовтня, повідомляє прес-служба «Динамо». Президент подякував Валерію Газзаєву за спільну роботу і побажав йому успіхів у подальшій діяльності. Хто буде виконувати обов'язки головного тренера напередодні важливого матчу з донецьким «Шахтарем», який відбудеться у ці вихідні, у прес-службі не уточнили. Нагадаємо, напередодні «Динамо» у другому турі групового етапу Ліги Європи сенсаційно поступилося молдавському «Шерифу». Після гри Валерій Газзаєв визнав, що так погано під його керівництвом команда ще не грала. Варто зазначити, що російський фахівець раніше вже подавав у відставку з посади тренера київського клубу. Це сталося після того, як у стартовому поєдинку Ліги Європи «Динамо» зіграло внічию з білоруським «БАТЕ» 2:2. «Все дуже погано. Результат нас не влаштовує, гра в другому таймі теж. Якщо все так погано, то винна одна людина - головний тренер. Завтра я спробую зв'язатися з президентом і будемо вирішувати це питання», - визнав тоді тренер. За даними ЗМІ, у роздягальні після матчу він навіть попрощався з гравцями. Тим не менше, Ігор Суркіс пізніше сказав, що не має наміру звільняти головного тренера і не задовольнив його прохання про відставку. Валерій Газзаєв став головним тренером «Динамо» у червні 2009 року. Контракт з ним був підписаний на три роки. На одній із перших прес-конференцій фахівець здивував журналістів заявою про те, що за цей час він має намір виграти з «Динамо» Лігу Чемпіонів. Однак із київським клубом російський тренер не зміг домогтися значущих результатів. У Лізі Чемпіонів сезону 2009/2010 року «Динамо» зайняло останнє місце в групі. А до нинішнього розіграшу турніру кияни пробитися не змогли, програвши це право голландському «Аяксу». Окрім того, в останньому Чемпіонаті України «Динамо» опинилося на другому місці, поступившись «золотою» медаллю донецькому «Шахтарю».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі