Український хокеїст побив рекорд канадського нападника за реалізованими буллітами

Поділитися
Український хокеїст побив рекорд канадського нападника за реалізованими буллітами Артем Бондарєв - майстер виконання буллітів © hcbbars.com.ua
Артем Бондарєв з "Білого Барса", який виступає в чемпіонаті України, відзначився неабияким досягненням, забивши п'ять булітів поспіль. Рекорд українця можна порівняти з успіхами канадця Енді Макдональда.

Нападник білоцерківського "Білого Барса" Артем Бондарєв відзначився у матчі чемпіонату України проти київських "Дженералз" і реалізував п'ятий булліт поспіль в нинішньому сезоні.

Бондарєв забив у серії післяматчевих кидків, в якій його команда здобула чергову перемогу. Білоцерківці здолали киян 3:2, взявши тим самим реванш за поразку 1:2 у першій грі, що завершилася напередодні.

Гравцеві збірної України вдалося випередити в неформальних перегонах канадського нападника Енді Макдональда з Національної хокейної ліги, який в минулому сезоні, виступаючи за "Сент-Луїс Блюз" відзначився чотири рази в чотирьох спробах. До речі, 36-річний канадець завершив кар'єру після 13 сезонів у складі "Анахайм Майті Дакс" і "Сент-Луїса".

У свою чергу Бондарєв в нинішньому сезоні є безсумнівним лідером української ліги за реалізованими буллітами. Найбільше від його точних кидків постраждав київський "Компаньйон-Нафтогаз" і його голкіпер Сергій Зав'ялов. У воротах російського воротаря Бондарєв розписався чотири рази, а один раз засмутив Олександра Томашука з "Дженералз"

Відзначимо, що "Білий Барс" як і раніше лідирує в сезоні-2013/14, набравши 24 очки в 10 матчах. Слідом за білоцерківцями, які є фарм-клубом донецького "Донбасу" з КХЛ, йдуть київські "Дженералз" (20 очок ) і "Компаньйон-Нафтогаз" (17). Втім, у віце-чемпіонів-2012/13 дві гри в запасі.

2 і 3 грудня "Компаньйон" та "Білий Барс" з'ясують стосунки у чергових зустрічах першості. Нагадаємо, що в першому побаченні підопічні Олександра Сеуканда двічі поступилися команді Олександра Куликова в гостях - 1:2 Б та 2:3 Б. Матчі відбудуться на льоду київського спорткомплексу "АТЕК" о 18:15 і 19:00. !zn

Читайте також:

Ягр повторив снайперський рекорд НХЛ легендарного Маріо Лем'є

Один з кращих українських хокеїстів розкритикував футболістів за симуляції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі