Українка, яка виграла ЧС з боротьби, спростувала чутки про прийняття громадянства Азербайджану

Поділитися
Українка, яка виграла ЧС з боротьби, спростувала чутки про прийняття громадянства Азербайджану Аліна Махиня як і раніше буде боротися за Україну © fila-official.com
Аліна Махиня, яка нещодавно завоювала золоту нагороду чемпіонату світу у Будапешті, продовжить свої виступи за українську збірну.

22-річна донеччанка Аліна Махиня, яка завоювала золоту нагороду чемпіонату світу у категорії до 67 кг, спростувала інформацію про можливий переїзд до Азербайджану і надалі виступатиме за нашу збірну.

"Це все неправда! Я буду і далі виступати за Україну. Вони мені зробили пропозицію, але я згоди не давала", - зазначила в інтерв'ю газеті "Сегодня" Махиня.

"Взагалі я себе уявляю на п'єдесталі Олімпійських ігор тільки під Українським прапором", - додала Махиня в інтерв'ю сайту borba.ua.

Нагадаємо, повідомлялося про те, що будапештський чемпіонат світу стане останнім змаганням для Махині, проведеним під українськими прапорами. Нібито Махиня вирушить до Баку слідом за українками Марією Стадник та Наталією Синишин.

Між тим, сама Махиня ще після своєї перемоги на чемпіонаті Європи навесні 2013-го стверджувала, що хоч і не засуджує у виборі Стадник, яка є дружиною брата її чоловіка (на сьогоднішній день уже колишнього - прим. авт.), однак сама навряд чи погодиться покинути Україну.

Нагадаємо, раніше український борець Ібрагім Алдатов (до 84 кг), перемігши у фіналі чемпіонату світу у Будапешті кубинця Рейніреса Салас-Переса, завоював перше на змаганнях золото для української збірної. Також бронзу у вільній боротьбі виграв Павло Олійник (96 кг), а срібло - Ален Засєєв (120 кг). !zn

Читайте також:

Боротьбу повернули в програму Олімпійських ігор

Переможцям Олімпіади у Сочі вручать медалі зі шматочками челябінського метеорита

Український борець Павло Олійник завоював золото чемпіонату Європи

Олімпіада в 2020 році пройде в Токіо

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі