Тренер збірної Чорногорії впевнений, що Україна не зуміє обіграти Польщу

Поділитися
Тренер збірної Чорногорії впевнений, що Україна не зуміє обіграти Польщу Брнович не вірить у збірну України © premier.gov.ru, da-medvedev.ru
Бранко Брнович вважає, що у його команди з'являться шанси на продовження боротьби у відбірковому турнірі ЧС-2014. На його погляд, українці втратять у Харкові важливі для турнірної боротьби очки.

Головний тренер збірної Чорногорії Бранко Брнович напередодні вирішальних поєдинків відбіркового турніру ЧС-2014 у групі Н упевнений, що українці не зуміють обіграти Польщу у Харкові.

Таким чином, вважає тренер, у його команди у разі перемоги над англійцями у Лондоні, з'являться чудові шанси на друге місце і навіть на вихід на чемпіонат світу без стикових ігор.

"Я переконаний, що Україна не зможе перемогти Польщу у Харкові. У цій групі жодному з чотирьох фаворитів не вдалося обіграти конкурента вдома, і, я сподіваюся, що ця тенденція продовжиться", - зазначив Брновіч.

Нагадаємо, українці та англійці у двох матчах зіграли внічию, а чорногорці зуміли обіграти Україну на виїзді і розійтися миром з Англією у себе вдома.

Зазначимо, що у разі нічийного результату поєдинку у Лондоні українці зуміють за певних обставин очолити групу Н і, швидше за все, перемогти у ній: підопічні Михайла Фоменка мають перевагу за особистими зустрічами і над Чорногорією, і над Англією.

Матч Англія - Чорногорія відбудеться 11 жовтня о 22:00. Також цього ж дня о 21:00 українці зіграють з поляками. !zn

Читайте також:

Напередодні матчу з Польщею букмекери і статистика - на боці збірної України

Фоменко розповів, за рахунок чого Україна може обіграти Польщу

Коноплянка відповів оптимістам зі збірної Польщі: нехай бояться

Тренер збірної Англії вважає, що Україна заслуговує на те, щоб грати на чемпіонаті світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі