Напередодні матчу з Польщею букмекери і статистика - на боці збірної України

Поділитися
Напередодні матчу з Польщею букмекери і статистика - на боці збірної України У Польщі українці залишили суперника без роботи, перемігши 3:1
Українці мають перевагу над суперником у принциповому протистоянні. Принаймні, так припускають букмекери і про це свідчать цифри.

Збірна України фактично напередодні вирішального матчу відбіркового турніру ЧС-2014 проти поляків вважається фаворитом протистояння.

Букмекерські контори пропонують поставити на перемогу України з коефіцієнтом 1,72. Нічия котирується з показником 3,45, а успіх Польщі і не вважається вірогідним - 4,90.

При цьому головним фаворитом у групі Н вважається збірна Англії - на те, що британці вийдуть на чемпіонат світу з першого місця можна поставити з коефіцієнтом 1,45. В Україну букмекери вірять менше - 3,40. Ну а сьогоднішній суперник українців - поляки і зовсім не здатні, на думку аналітиків, втрутитися в боротьбу за перемогу у секстеті - 100,0.

На боці українців і статистика: окрім історії особистих протистоянь, а у трьох зустрічах за останні п'ять років у "синьо-жовтих" перевага - дві перемоги і одна нічия, за Україну свідчать і інші факти.

Так, у жовтні у вирішальних матчах відбіркових турнірів на ЧЄ і ЧС за 20 років українці здобули 7 перемог із 12 можливих, при цьому лише один раз програли - минулого року в Києві збірній Чорногорії. Однак чорногорцям "синьо-жовті" з лишком помстилися в червні, обігравши тих на домашньому стадіоні 4:0. А ось з історичних протистоянь можна виділити блискучу перемогу 2:1 над Португалією в 1996 році і успіх у поєдинку з Англією (1:0 в Дніпропетровську).

Поляки на виїзді у жовтні за такий же період були не настільки успішними, як їхній суперник. Так, у 12 офіційних матчах "кадра" здобула лише 5 перемог - і то в поєдинках з ледь провідними єврокомандами.

Нагадаємо, матч Україна - Польща відбудеться 11 жовтня о 21:00 на харківському стадіоні "Металіст". !zn

Читайте також:

Фоменко розповів, за рахунок чого Україна може обіграти Польщу

Коноплянка відповів оптимістам зі збірної Польщі: нехай бояться

Тренер збірної Англії вважає, що Україна заслуговує на те, щоб грати на чемпіонаті світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі