Тренер молодіжки вірить, що його команда зможе відіграти три голи з Німеччиною

Поділитися
Тренер молодіжки вірить, що його команда зможе відіграти три голи з Німеччиною Сергій Ковалець вірить у своїх підопічних перед грою з Німеччиною
10 жовтня молодіжна збірна України з тріском поступилася німцям в Черкасах. Втім, головний тренер команди Сергій Ковалець вірить, що у повторній грі його підопічні зможуть реабілітуватися.

Головний тренер української молодіжки Сергій Ковалець вірить, що його команда зможе відіграти три голи у наступному протистоянні з Німеччиною, яке відбудеться 14 жовтня в Ессені.

За словами Ковальця, у програному поєдинку (0:3) його підопічним не вистачило досвіду, а також холоднокровності на початку зустрічі, коли було створено кілька моментів біля воріт німців. А потім українці пропустили три голи, і були повністю збентежені опонентом.

"Важливо, що гравці старалися і грали від душі, але досвіду гри на найвищому рівні у німців більше. Це було видно на полі. Звичайно, у нас були моменти на початку зустрічі, коли потрібно було краще зіграти. Це футбол. Хороша команда не прощає помилки суперника", - цитує Ковальця football.ua.

Читайте також: Українська молодіжка не зможе пройти Німеччину і потрапити на Євро-2015 - букмекери


"У них є перевага, але ми повинні були компенсувати це за рахунок компактності. У нас були моменти, щоб забити і не програти з таким рахунком. Але попереду є ще другий матч, тому будемо готуватися", - зазначив наставник українців.

Нагадаємо, що на чемпіонат Європи серед молодіжних команд з кваліфікації виходить 7 збірних. Ковалець підкреслив, що сам вихід у плей-офф відбірного турніру Євро-2015 - велике досягнення.

"Життя триває. Рухаємося далі. Це добре, що вийшли в плей-офф. У нас є ще один матч у Німеччині, і це здорово", - резюмував фахівець.

Додамо, що " молодіжка " була ослаблена відсутністю трьох ключових футболістів Сергія Болбата Івана Ордеця і Пилипа Будківського, які були викликані Михайлом Фоменком в розташування національної збірної.

Раніше Ковалець стверджував, що вищевказані футболісти можливо допоможуть його команді у нелегкому протистоянні з Німеччиною. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі