Українська молодіжка не зможе пройти Німеччину і потрапити на Євро-2015 - букмекери

Поділитися
Українська молодіжка не зможе пройти Німеччину і потрапити на Євро-2015 - букмекери Молодіжна збірна України пройшла серйозну підготовку до плей-офф з Німеччиною
10 жовтня у Черкасах відбудеться перший матч плей-офф кваліфікації на молодіжний чемпіонат Європи-2015. Українці зустрінуться з Німеччиною, яка вже давно не вигравала нічого на рівні U-21, однак має сильну команду.

Українська молодіжка не зможе пройти Німеччину і потрапити на Євро-2015. 10 жовтня у Черкасах відбудеться перший матч двораундового плей-офф, в якому збірна України має мінімальні шанси на успіх.

Букмекери вважають збірну Німеччини явним фаворитом протистояння, навіть незважаючи на те, що перший поєдинок відбудеться на українській стороні.

Перемога українців котирується з показником 4,65. Нічийний результат, який був би для українців непоганим варіантом напередодні поїздки до Німеччини (Ессен), вважається більш імовірним подією - 3,55.

Додамо, що поєдинок у Черкасах розпочнеться о 18:30, а матч-відповідь відбудеться 14 жовтня в німецькому Ессені.

Нагадаємо, збірна України U-21 зуміла успішно подолати стадію плей-офф в 2011 році, коли були обіграні голландці. Тоді в першому поєдинку Коноплянка, Ярмоленко і Ко несподівано для багатьох впевнено перемогли на виїзді 3:1, а в матчі-відповіді команда Павла Яковенка програла 2:0. Втім, трьох голів у гостьовому матчі вистачило для виходу на ЧЄ. Який пройшов для "синьо-жовтих" досить невдало.

Раніше українці виступали на Євро-2006 - тоді "синьо-жовті" вийшли до фіналу, де програли 0:3 Нідерландам.

Нагадаємо, нинішня команда U-21 посіла друге місце в групі, але стала кращою серед тих збірних, які фінішували другими.

Раніше повідомлялося, що до матчів з Німеччиною збірна України підійде в оптимальному складі - без травмованих і можливо з підживленням з національної команди, розташування якої вирушило відразу троє лідерів молодіжки. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі