За вихід на Євро-2015 українська молодіжка посперечається з Німеччиною

Поділитися
За вихід на Євро-2015 українська молодіжка посперечається з Німеччиною На шляху до Євро-2016 українці зіграють з Німеччиною
Українцям трохи не пощастило на жеребкуванні плей-офф відбіркового турніру: у суперники їм дістався один з найсильніших суперників. Німці завжди славилися своєю хорошою молоддю.

За вихід на молодіжний чемпіонат Європи-2015 збірна України посперечається з Німеччиною. Про це стало відомо після що відбулася у швейцарському Ньоні жеребкуванні плей-офф відбіркового турніру.

З семи можливих суперників українцям дістався один з найменш прохідних варіантів. Втім, "синьо-жовті" уникли-таки зустрічі з фіналістами торішнього Євро Італією та Іспанією.

Відзначимо, що матчі відбудуться 8 і 14 жовтня. Перший поєдинок відбудеться в Україні, другий - у Німеччині. Переможець пари по сумі двох зустрічей відправиться на Євро-2015 в Чехію, який стартує 17 червня.

Повністю список пар плей-офф виглядає наступним чином: Україна - Німеччина, Словаччина - Італія, Франція - Швеція, Данія - Ісландія, Англія - Хорватія, Нідерланди - Португалія, Сербія - Іспанія.

Додамо, що Чехія отримала перепустку на Євро-2015 як господарки турніру.

Збірна Німеччини пробилася в плей-офф завдяки перемозі в групі 6, в якій вона здобула 6 перемог у 8 матчах, жодного разу не програв суперникам. Втім, якщо говорити про заслуги німецької команди до 21 року, німецька молодіжка перемагала на Євро лише одного разу - в 2009 році. А два останніх чемпіонату не зуміла пробитися навіть у призери.

Українці ж, нагадаємо, на Євро-2006 завоювали срібні медалі, програвши у фіналі Нідерландам. На турнірі у 2011 році від "синьо-жовтих" з Ярмоленком, Ракицьким, Зозулею, Коноплянкою, Гармашем чекали успішного виступу. Але українці не зуміли вийти в півфінал, зайнявши третє місце в групі.

Примітно, що саме німці на чемпіонаті Європи для 19-річних у 2014 році не пустили Україну у півфінал, обігравши їх 2:0. Згодом Німеччина стала володарем золотих медалей першості.

Нагадаємо, українська збірна посіла друге місце у своїй групі, ставши кращою командою групового турніру серед фінішували на других позиціях.

Раніше повідомлялося, що молодіжна збірна України не візьме участь у турнірі збірних Кубку Співдружності, який проходить кожної зими в Санкт-Петербурзі. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі