Молодіжка підійде до протистоянь з Німеччиною в оптимальному складі

Поділитися
Молодіжка підійде до протистоянь з Німеччиною в оптимальному складі Українська молодіжка зіграє два матчі з Німеччиною
10 і 14 жовтня молодіжна збірна України зіграє стикові матчі за право виступати на чемпіонаті Європи в 2015 році. Суперником команди Ковальця стала грізна Німеччина.

Українська молодіжка підійде до протистояння зі збірною Німеччини, які відбудуться в рамках плей-офф кваліфікації Євро-2015 10 і 14 жовтня, в оптимальному складі.

За словами головного тренера "синьо-жовтих" Сергія Ковальця, його підопічні хоч і перебувають у різному ступені готовності, однак за кілька днів встигнуть підтягнути загальні кондиції, так і взаєморозуміння на полі. До того ж, Ковалець зазначив, що його підопічним поки вдалося уникнути травм, а ті футболісти молодіжки, які пішли на підвищення в національну збірну, цілком можуть допомогти його команді.

"Ви пам'ятаєте, як було напередодні нашого поєдинку зі Швейцарією: Будковський спочатку викликали у національну збірну, але потім відряджали до нас на зустріч зі швейцарцями. Тому все можливо", - цитує Ковальця football.ua.

Нагадаємо, що на олівець головному тренеру національної збірної Михайла Фоменка потрапило троє представників молодіжки - захисник Іван Ордець, хавбек Сергій Болбат та нападник Філіп Будковський. При цьому ніхто з футболістів поки не зіграв за команду Фоменко в офіційних поєдинках.

Читайте також: "Металіст" підсилився перспективним півзахисником з "Шахтаря"

Нагадаємо, що перший матч плей-офф відбудеться в Черкасах на стадіоні "Центральний", який вже став щасливим для команди Ковальця. Матч-відповідь пройде через чотири дні в Ессені. Для участі в стикових іграх Ковалець викликав 24 футболісти. П'ятеро з них представляють луганську "Зорю", четверо - київське "Динамо". Присутні у збірній U-21 і легіонери - вихованець "Шахтаря", а нині гравець німецького "Байєра" Владлен Юрченко, а також екс-півзахисник молодіжного складу "Дніпра" Євген Неплях, який захищає кольори грецького "Платаниаса".

Крім німців і українців за путівки на чемпіонат Європи-2015 посперечаються такі пари команди - Словаччина - Італія, Франція - Швеція, Данія - Ісландія, Англія - Хорватія, Нідерланди - Португалія, Сербія - Іспанія. Чехія отримала прямий допуск на турнір як країни-господині.

Раніше повідомлялося, що національна збірна перед матчами з Білоруссю і Македонією втратила двох футболістів. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі