Молодіжна збірна України розгромно програла Німеччині у Черкасах

Поділитися
Молодіжна збірна України розгромно програла Німеччині у Черкасах Українська молодіжка крупно програла Німеччині
При досить рівній грі німецькі футболісти використовували всі створені моменти. Українці ж так і не зуміли впритул підібратися до німецьких воріт.

Молодіжна збірна України розгромно програла Німеччині 0:3 у першому поєдинку плей-офф відбіркового турніру Євро-2015, який відбувся в Черкасах.

Українці протягом майже усього ігрового часу на рівних боролися з сильним опонентом, однак помилки в обороні і невдалі дії голкіпера Коваля привели до трьох пропущених голів.

Таким чином, німці практично забезпечили собі вихід на чемпіонат Європи-2015, який відбудеться в Чехії. Матч призначено на 14 жовтня в німецькому Ессені, проте при подібному результаті поєдинку в Черкасах він перетворився на формальність.

Читайте також: Після перемоги над Білоруссю Фоменко вказав на емоційні проблеми футболістів

Напередодні поєдинку з німцями українські футболісти намагалися якомога менше говорити про те, що Німеччина сильна збірна і їм просто відверто не пощастило з жеребом. Також українці стверджували, що перед матчем шанси на успіх якої-небудь з команди рівні. Але насправді ж виявилося інакше. Німці постали перед колективом Сергія Ковальця не такими собі непереможними кіборгами, а просто більш підготовленою в психологічному і функціональному плані командою. І тут важливіше саме псхология.

Українці ніби і здивували суперника, коли на початку зустрічі спочатку зіграли надійно в обороні, а потім стали все частіше ходити вперед, але скористатися цим не зуміли. А ось німці швидко перебудували гру і на 37-й хвилині практично з нічого зробили гол. І напевно помилка Олександра Насонова і воротаря Максима Коваля - з розряду хвилювання і втрати концентрації.

Гол напевно кілька зломив українську збірну, адже у штрафному суперника все рідше підопічних Ковальця вдавалося створити напругу. І в той момент, коли українцям слід нанести вирішальний удар і зрівняти рахунок, вийшло навпаки. Швидка контратака призвела до того, що німці подвоїли рахунок.

Довести справу до логічного завершення для них виявилося нескладним завданням. Більш того, "Бундестім" вдалося витягти з незавидного положення опонента максимум. На 79-й хвилині Хофманн зробив преимуещство своєї команди перед матчем більш ніж комфортним.

Україна U21 - Німеччина U21- 0:3 (0:1)

Голи: Ф.Хофманн, 35 (0:1). Фолланд, 61 (0:2). Й.Хофманн, 79 (0:3).

Україна U21: Коваль, Писко (Нойок, 46), Рижук, Малишев, Неплях, Караваєв (Мемешев, 61), Калитвинцев, Бабенко, Насонов, Малиновський (Буяльський, 65), Кулач

Німеччина U21: тер Штеген, Хайнтц, Гюнтер, Гайс, Корб, Кнохе, Маллі (Майєр, 46), Ляйтнер, Ї. Хофманн (Биттенкурт, 85), Фолланд, Ф. Хофманн (Киммих, 64)

Покарання: Малишев, 56. Кулач, 89 (попередження).

10 жовтня. Черкаси. Стадіон "Центральний".

Додамо, що в інших матчах плей-офф були зафіксовані наступні результати: Словаччина - Італія - 1:1, Сербія - Іспанія - 0:0, Данія - Ісландія - 0:0, Франція - Швеція - 2:0 і Англія - Хорватія - 2:1. Напередодні Португалія несподівано для багатьох здолала на виїзді Нідерланди 2:0.

Раніше повідомлялося, що національна збірна України у другому турі відбірного турніру Євро-2016 обіграла Білорусь 2:0 на виїзді. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі