"Реал" і "Манчестер Сіті" оголосили "трансферну війну" "Барселоні"

Поділитися
"Реал" і "Манчестер Сіті" оголосили "трансферну війну" "Барселоні" © operativno.ua
Два футбольних гіганти підписали договір про співпрацю на трансферному ринку.

Як повідомляє іспанське видання El Confidencial, яке спеціалізується на інсайдерській інформації, президент "Реала" Флорентіно Перес і генеральний менеджер "Манчестер Сіті" Ферран Соріано вже не перший тиждень обговорювали деталі обопільних дій на трансферному ринку на найближчі роки.

Йдеться про те, що у "Реала" буде першочергове право на придбання гравців "Сіті", і навпаки. Як приклад, іспанська преса наводить можливий перехід півзахисника Давіда Сілви у Мадрид.

Також клуби будуть сприяти одна одному і в скаутській роботі, зазначає одне з джерел: якщо певний гравець потрапив у поле зору "Реала" раніше, ніж на нього звернув увагу "Ман Сіті", саме у "Сіті" буде пріоритет в організації трансферу.

За задумом ідейних натхненників даний договір має стати стримуючим фактором на трансферному ринку для низки "нуворишів" європейського футболу - ПСЖ, "Монако" і "Анжі".

Але ще дужче цей договір повинен вдарити по "Барселоні". Саме каталонський гігант і його успіхи, вважає видання, дали старт "трансферній дружбі" "Ман Сіті" і "Реала". А до більш активних дій "вершкові" і "городяни" вдалися після того, як "Барселона" виграла у них боротьбу за Неймара.

Повідомляється, що саме за наполяганням з боку "Реала" манчестерський клуб відмовив "Барселоні" у придбанні аргентинського нападаючого Серхіо Агуеро. !zn

Читайте також:

Новостворений футбольний клуб з Нью-Йорка планує придбати зірок з Європи

Після покупки Неймара скарбниця "Барселони" спорожніла

Колумбійська зірка Фалькао перейде в "Монако" за 60 мільйонів євро

Невдачі в Лізі Чемпіонів об'єднали давніх ворогів "Барселону" і "Реал"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі