Після придбання Неймара скарбниця "Барселони" спорожніла

Поділитися
Після придбання Неймара скарбниця "Барселони" спорожніла "Барселона" влаштує великий розпродаж © epochtimes.ru
Гучний трансфер талановитого бразильського нападника поставив у нелегке фінансове становище каталонський клуб.

Вчора "Барселона" офіційно повідомила про купівлю бразильського таланту Неймара, який за інформацією іспанської преси обійшовся каталонцям у 72 мільйони євро різних виплат.

Після такого трансферу у "Барси" можуть виникнути проблеми з посиленням складу, адже до придбання Неймара "синьо-гранатові" планували підписати воротаря і захисника. Віктор Вальдес, голкіпер "Барселони" заявив, що влітку має намір покинути команду, а проблеми в центрі оборони видно неозброєним поглядом.

El Mundo Deportivo повідомляє, що до придбання Неймара можливими замінниками Вальдеса можуть стати Марк-Андре тер Штеген із гладбахської "Боруссії" або Пепе Рейна з "Ліверпуля", а в центр захисту сватали Тіаго Сілву з ПСЖ, Маркіньоса з "Роми", а також Матса Хуммельса з дортмундської "Боруссії". Але тепер у Барселони немає грошей на ці трансфери.

Очікується, що каталонці будуть розглядати будь-які пропозиції про трансфер гравців, які не входять в основну обойму. Клуб хоче виручити близько 10 мільйонів за Віктора Вальдеса, від 10 до 15 мільйонів за Давида Вілью, продати Тіаго Алкантару за 18 мільйонів, залишити Бояна Кркіча в Мілані, а Ібрагіма Афеллая в Шальке на постійній основі.

Якщо все це вийде, то у "Барселони" буде ще близько 40 мільйонів на трансфери, але якщо виникнуть проблеми, то про хороше посилення можна навіть не думати. Адже за воротаря потрібно буде заплатити від 12 до 15 мільйонів, а за хорошого захисника не менше 20 мільйонів євро.

Вже зараз очікується, що інші клуби скористаються таким жалюгідним становищем "Барси" і будуть пропонувати тільки мінімальні ціни її гравців, що серйозно ускладнить трансферну кампанію каталонців. До того ж "Мілан" і "Шальке" поки не горять бажанням викуповувати Кркіча і Афеллая.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що ряд гравців каталонського клубу буде виставлений на трансфер. Інтерес до нападника Крістіана Тельо проявляло київське "Динамо", у свою чергу молодий голкіпер динамівців Максим Коваль знаходився у списку бажаних придбань каталонців.

Відзначимо, що нинішній сезон "Барселона" завершила перемогою в чемпіонаті Прімери, а в Лізі Чемпіонів каталонці вибули на стадії 1/2 фіналу, поступившись майбутньому володарю Кубка Чемпіонів "Баварії". !zn

Читайте також:

Гвардіола порівняв Мессі з хижаком і примхливою дитиною

З 2015 року переможець Ліги Європи отримає путівку в Лігу Чемпіонів

Замість матчів за збірну України Марко Девіч зіграє весілля в Сербії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі