У "Барселоні" склали свій "чорний список"

Поділитися
У "Барселоні" склали свій "чорний список" Ці хлопці точно залишаться в "Барсі" © epochtimes.ru
У каталонському клубі може початися невелика перебудова.

Спортивний директор "Барселони" Андоні Субісаррета планує залишити в клубі не більше 30 гравців, які можуть приносити реальну користь команді, стверджує Sport.es.

Іспанський гранд хоче позбутися від непотрібних фінансових витрат, щоб мати достатньо коштів для виплати заробітної плати літнім придбанням, зокрема Неймару.

До питання кожного гравця підходили індивідуально. У когось є бажання залишити Каталонію, а в клубі він не грає першу роль, у когось закінчується контракт і футболіст не є затребуваним, хтось просто знаходиться в оренді і тренерський штаб не бачить цього футболіста в команді, когось постійно переслідують травми і він не може закріпитися у складі.

Очікується, що Барселону точно залишать наступні футболісти: Давид Вілья, Адріано, Ерік Абідаль, Джонатан дос Сантос, Боян Кркіч, Куенка, Ібрахім Афеллай, Фонтас, Ойер, Марк Муньеса.

За іншим гравцям каталонці ще не прийняли остаточного рішення, але є інформація, що "Барселона" розраховує на всіх, хто не входить у список.

Раніше повідомлялося про те, що нападник "синьо-гранатових" Крістіан Тельо став об'єктом трансферних планів декількох європейських клубів, в тому числі і київського "Динамо". Тим не менш, в останні дні з'явилася інформація про можливу угоду з "Ліверпулем": Тельо може бути змінено на голкіпера "ліверпуля" Пепе Рейну. Також існує можливість повернення до "Арсеналу" півзахисника Сеска Фабрегаса.

Нагадаємо, що 12 травня "Барселона" де-факто оформила чемпіонський титул, проте раніше невдоволення і незадоволення багатьох уболівальників і фахівців отримала за безславний вильот каталонців з Ліги Чемпіонів.

Читайте також:

Румунські ЗМІ відправили Луческу в "Барселону"

Мессі зрівнявся з легендарним Марадоною по забитим голам

Невдачі в Лізі Чемпіонів об'єднали давніх ворогів "Барселону" і "Реал"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі