"Шахтар" посперечається з "Анжі" за аргентинську зірку Карлоса Тевеса

Поділитися
"Шахтар" посперечається з "Анжі" за аргентинську зірку Карлоса Тевеса Карлос Тевес може опинитися в "Шахтарі"
Донецький клуб може поповнити нападник "Манчестер Сіті" Карлос Тевес.

Як повідомляє Calciomercato, аргентинський нападник "Манчестер Сіті", олімпійський чемпіон-2004 Карлос Тевес став об'єктом трансферного інтересу з боку донецького "Шахтаря".

Незважаючи на те, що "Сіті" може вимагати за провідного гравця солідну компенсацію, ім'я аргентинця не припиняє сходити зі зведень іноземних ЗМІ. Найбільший інтерес до форварда проявляє туринський "Ювентус", проте Тевес також вже отримав пропозицію від ПСЖ.

"У нас був контакт з ПСЖ. Якби Леонардо зателефонував мені знову, не було б жодних проблем. Це вельми цікавий варіант для мене", - зізнався Тевес.

Втім, на цьому список охочих підписати форварда не обмежується. Як повідомляє портал Calciomercato.com серед претендентів на Тевеса також значиться російський "Анжі", який славиться своєю щедрістю у формуванні складу.

В якості серйозних аргументів, український і російський клуби можуть використовувати свою фінансову міць, щоб задовольнити запити Тевеса щодо зарплати. У "Ман Сіті" Тевес зараз заробляє близько 10 мільйонів євро на рік, тоді як у тому ж "Ювентусі" йому готові платити в два рази менше.

Примітно, що "Манчестер Сіті" проявляє інтерес до одного з провідних гравців "Шахтаря", атакуючого півзахисника Фернандінью.

Раніше також повідомлялося про інтерес до аргентинця з боку ще одного французького клубу "Монако", російський власник якого Дмитро Риболовлєв готовий витратитися на посилення команди, зважаючи на її повернення у топ-дивізіон Франції.

Нагадаємо, що 29-річний Карлос Тевес європейську частину своєї кар'єри провів в Англії, виступаючи за "Вест Хем", "Манчестер Юнайтед" і "Манчестер Сіті". !zn

Читайте також:

Колумбійська зірка Фалькао перейде у "Монако" за 60 мільйонів євро

Ветеран "Шахтаря" переходить в англійський "Вест Хем" без втрати у зарплаті

Молодий талант "Динамо" перейде у "Барселону" за 10 мільйонів євро

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі