Молодий талант "Динамо" перейде в "Барселону" за 10 мільйонів євро

Поділитися
Молодий талант "Динамо" перейде в "Барселону" за 10 мільйонів євро Молодим талантом "Динамо" цікавиться "Барселона"
Цілком можливо, що трансфер 20-річного українського воротаря Максима Коваля в один з кращих клубів світу все-таки відбудеться.

20-річний голкіпер київського Динамо і національної збірної України Максим Коваль потрапив у список можливих придбань "Барселони", повідомляє sport.es.

Відомо також, що динамівець займає п'яте місце в "шорт-листі" каталонського гранда. Очікується, що трансферна вартість українця не перевищить суму в 10 мільйонів євро.

Втім, основною метою "Барси" як і раніше є голкіпер менхенгладбахської "Боруссії" Марк-Андре Тер Штеген. Далі йдуть Тібо Куртуа ("Челсі") і Вісенте Гуаіта ("Валенсія"), однак не виключено, що у випадку невдач у переговорах з вищевказаними футболістами чемпіон Іспанії спробує роздобути Коваля.

Примітно, що на початку травня в зарубіжних ЗМІ з'явилася інформація про те, що "Динамо" зацікавлене в переході в київський клуб нападника "Барселони" Крістіана Тельо.

Нагадаємо, раніше "Барселона" виявляла інтерес до іншого українського футболіста - захисника "Шахтаря" Ярослава Ракицького, а в сезоні-2009/10 в Каталонії виступав інший гравець оборони з Донецька Дмитро Чигринський. Втім, закріпитися у складі "синьо-гранатових" молодому футболістові не вдалося, і через рік він повернувся в стан "гірників" за 15 мільйонів євро. "Шахтарю" вдалося заробити на трансфері близько 10 мільйонів.

Максим Коваль один з небагатьох воротарів за всю історію українського футболу, якому вдалося дебютувати в головній лізі чемпіонату України у віці 16-ти років.

У своєму другому матчі за запорізький "Металург" Коваль показав по-справжньому зрілу гру, відзначившись тим, що зумів відбити пенальті від динамівського нападника Артема Мілевського. Трохи пізніше Коваль перейшов у "Динамо", а через деякий час закріпився в основному складі, зумівши відправити в запас досвідченого і визнаного майстра Олександра Шовковського. !zn

Читайте також:

"Реал" допомагає "Барселоні" достроково виграти чемпіонство

Ярмоленко пообіцяв, що "Динамо" впорається з тиском і виграє срібло

Блохін вважає, що "Динамо" необхідно посилення

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі