Рабинович вважає, що збанкрутілому "Арсеналу" вже нічим не допомогти

Поділитися
Рабинович вважає, що збанкрутілому "Арсеналу" вже нічим не допомогти © football.ua
Колишній власник київського клубу впевнений, що в історії виступу "канонірів" в українському чемпіонаті можна ставити крапку. Решта - "спроби пропіаритися" на чужих помилках.

Колишній власник "Арсеналу" Вадим Рабинович впевнений, що команді, яку він підтримував протягом 8 років, вже пізно допомагати - вона припинила своє існування.

Рабинович спростував повідомлення у ЗМІ про те, що він не був фактичним власником клубу, відреагувавши таким чином на коментарі подальшого інвестора клубу Олександра Онищенка.

"Я довгий час спостерігав за тим, що коїться у пресі. Якщо когось цікавить, то я можу особисто надати документи, що я є власником акцій "Арсеналу" і господарем клубу. Я закінчив із футболом. Мені дорогий "Арсенал", я хотів зберегти клуб, тому шукав людину, яка прийме цей прапор", - розповів Рабинович.

"Онищенко взявся за цю справу. Вони понабирали гравців та чудовий склад директорів, призначили їм великі зарплати, але це їхня справа. Я тут причому? Потім вони припинили все фінансувати, і сьогодні за цими контрактами, а це близько п'яти мільйонів доларів, не платити не можна. Це все обман, обманюють всіх", - Рабинович прокоментував останні події в "Арсеналі".

ТАКОЖ: Київський "Арсенал" знімають з чемпіонату Прем'єр-ліги

Рабинович вважає, що спроби Прем'єр-ліги дати останній шанс київському клубу, що проявилося у перенесенні календарної гри 15-го туру чемпіонату з запорізьким "Металургом" на пізніший термін, не більше, ніж можливість заробити позитивний імідж на чужому нещасті.

"Насправді все зводиться до того, що якщо "Арсенал" зніметься зараз, то певні команди недоотримують три очки, а якщо пройде ще два-три матчі, то тоді можна рахувати інакше. Не потрібно на долі "Арсеналу" грати. Треба було допомагати, коли можна було, а сьогодні клубу допомагай або не допомагай - його немає. "Арсенал" на жоден матч не вийде, жоден гравець у футболці "Арсеналу" грати не буде".

Нагадаємо, що у разі неявки киян на матч 15-го туру чемпіонату проти запорізького "Металурга", "Арсенал" отримає автоматичну дискваліфікацію.

Колишній президент київського клубу розповів, що ціна питання для порятунку "Арсеналу" - близько 5 мільйонів доларів, проте охочих викласти таку суму в Україні не знайшлося.

"Клуб мав припинити своє існування до першого числа. "Арсеналу" немає, і на цьому закінчили", - зазначив Рабинович.

Нагадаємо, що завдяки банкрутству "Арсеналу" в 1/4 фіналу Кубка України пройшла першолігова "Нива" з Тернополя, а сімферопольська "Таврія", судячи з усього, заробила три залікових пункти у чемпіонаті. !zn

Читайте також:

Футболісти збанкрутілого "Арсеналу" будуть тренуватися, поки їх будуть пускати на поле

Рабинович вважає, що новий власник "Арсеналу" просто не знає, "що робити з футболом"

Прем'єр-ліга: дубль Кравця приніс "Арсеналу" перемогу над "Севастополем"

"Арсенал", який пропустив сім голів від "Шахтаря", посилився воротарем "Динамо"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі