Прем'єр-лігу України можуть скоротити до 12 команд

Поділитися
Прем'єр-лігу України можуть скоротити до 12 команд © detskiymir.vn.ua
Цікаву новину поширив один з українських сайтів - на тлі можливої організації спільного українсько-російського чемпіонату з'явилася інформація про скорочення кількості команд української елітної першості.

У наступному чемпіонаті Прем'єр-ліги України може скоротитися кількість команд-учасниць. Про це з посиланням на власні джерела повідомив сайт "Чемпіон".

Видання стверджує, що останньою краплею стала інформація про те, що гравці "Говерли" нібито здали поєдинок з "Карпатами" у 7-му турі, в якому львівський клуб здобув перемогу 1:0. Інформація про можливий "злив" виходила з вуст головного тренера закарпатців В'ячеслава Грозного.

Більше того, вже в наступному поєдинку підопічні відомого фахівця поступилися "Ворсклі" 1:2, і Грозний був близький до відставки - не гарячкувати його вмовили керівники клубу і підопічні.

Втім, за інформацією джерела у ФФУ хочуть позбутися проблемних клубів, серед яких називають "Таврію", "Карпати" і "Арсенал".

Нагадаємо, що на сьогоднішній день у Прем'єр-лізі, яка була організована клубами-учасниками вищої ліги чемпіонату України в 2008 році, виступає 16 команд. Прем'єр-ліга має свій керівний склад і є уповноваженою Федерації футболу України на проведення української першості серед найсильніших клубів. !zn

Читайте також:

В Україні зменшилася кількість уболівальників, які бажають об'єднати футбольний чемпіонат із російським

Газзаєв переніс старт Об'єднаного чемпіонату на один рік

"Металіст" позбавлений бронзи сезону-2007/08 за договірний матч з "Карпатами"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі