Платіні буде сидячи протестувати проти висунення Блаттера на посаду глави ФІФА

Поділитися
Платіні буде сидячи протестувати проти висунення Блаттера на посаду глави ФІФА
Конфлікт між двома найвпливовішими людьми світового футболу отримав новий поворот. Під час щорічного конгресу ФІФА працівники УЄФА проведуть сидячий протест.

Керівництво Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) влаштує сидячу акцію протесту проти чергового висунення кандидатури Зеппа Блаттера на посаду президента Міжнародної федерації футбольних асоціацій (ФІФА).

Представники УЄФА планують провести сидячу акцію протесту наступного тижня під час проведення щорічного конгресу ФІФА, який відбудеться у бразильському Сан-Паулу перед стартом чемпіонату світу. Очікується, що 78-річний Блаттер оголосить про бажання залишитися на своїй посаді ще на один термін. Раніше він заявив, що піде влітку 2015 року, коли закінчиться його четвертий термін перебування на посаді. Блаттер очолює ФІФА з 1998 року.

Сидячий протест очолить його давній опонент, президент УЄФА Мішель Платіні. Передбачається, що, як тільки Блаттер оголосить про своє бажання виставити власну кандидатуру на наступні вибори, представники УЄФА залишаться на своїх місцях і не будуть вітати це рішення.

Перебування Блаттера на посаді глави ФІФА супроводжувалося різними скандалами. Найгучніший з них не вщухає дотепер, він пов'язаний з підозрою у наданні хабарів вищим особам ФІФА в обмін на підтримку Катару як країни-господині чемпіонату світу 2022 року. Також у зв'язку з цим може відбутися переголосування щодо чемпіонату світу-2018. !zn

Читайте також:

Легендарний Ромаріо назвав президента ФІФА злодієм і шантажистом

Канадський спортивний магнат закликав бойкотувати спонсорів ФІФА - через російську позицію

Платіні запевнив, що підтасовувань на жеребкуванні ЧС не було

Француз Жером Шампань має намір стати президентом ФІФА і змінити правила гри в футбол

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі