Після пригод у закритій ванній американський бобслеїст застряг у ліфті

Поділитися
Після пригод у закритій ванній американський бобслеїст застряг у ліфті Джонні Квінн застряг у ліфті слідом за пригодами в замкненій ванній
Як би не виступив у Сочі американський бобслеїст Джонні Квінн, він вже встиг прославитися на весь світ. А також повеселив партнерів зі збірної, інших спортсменів та вболівальників у всьому світі.

Американський бобслеїст Джонні Квінн після того, як лише з допомогою своєї сили зумів вибратися з замкненої ванної кімнати у готелі у Сочі-2014, потрапив у ще одну з одного боку комічну, з іншого - неприємну історію: американець застряг у ліфті.

Про це він в оперативній формі повідомив у своєму твіттері. "Хочете вірте, хочете ні, але ми щойно застрягли в ліфті", - написав бобслеїст, додавши до повідомлення ще й красномовне фото, зроблене кимось із його товаришів.

Представник американської команди підтвердив, що бобслеїст застряг у ліфті - саме перед обідом, як пише спеціальний кореспондент Associated Press. З цієї пастки Квінн вийшов, нічого не зламавши, додав представник.

Для того, щоб вийти з ванної, бобслеїст зламав двері
Для того, щоб вийти з ванної, бобслеїст зламав двері

Раніше Квінну довелося вибиратися з ванної у своєму номері, де його було замкнено. Спортсмен виявив, що двері у ванній кімнаті заклинило після того, як він прийняв душ. Зважаючи на те, що там він опинився без засобів зв'язку, йому довелося вибиратися на волю з допомогою сили. "Довелося використовувати свої бобслейні навички, щоб вибратися", - написав пізніше спортсмен.

Зазначимо, що Квінн важить 100 кілограмів при зрості 183 см. Також за фото можна зробити висновки, що двері в деяких сочинських готелях, явно не вирізняються надійністю - навіть незважаючи на міцність рук спортсмена.

Наступного тижня в американського спортсмена змагання. Журналіст-співвітчизник висловлює надію, що під час них Квінна буде супроводжувати велика удача: він зможе увійти і вийти без перешкод, і ніде не застрягне.

Нагадаємо, що у бобслеї буде розіграно три комплекти медалей - у двійках і четвірках у чоловіків, а також у жіночих двійках. Заїзди у двійках почнуться 16 лютого, у жінок - через два дні. А за день до закриття Ігор у змагання вступають четвірки. Квінн заявлений в обох видах програми. !zn

Читайте також:

Бобслеїсти з Ямайки на шляху на Олімпіаду загубили сани (відео)

Мексиканський гірськолижник виступить на Олімпіаді в Сочі у костюмі марьячі

67-річний волонтер доїхав до Сочі на велосипеді з Куршевеля

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі