Після перемоги "Металіста" Маркевич говорив про спеку, його візаві - про "хворобливий урок"

Поділитися
Після перемоги "Металіста" Маркевич говорив про спеку, його візаві - про "хворобливий урок" Фірмова грецька спека не завадила Маркевичу і Ко обіграти суперника © rush.org.ua
Незважаючи на впевнену виїзну перемогу над сильним суперником, у наставника харків'ян все ж виникли запитання до підопічних.

Незважаючи на впевнену виїзну перемогу над грецьким ПАОКом 2:0 у третьому раунді кваліфікації Ліги Чемпіонів, головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич на післяматчевій прес-конференції зазначив, що його команда може діяти ще краще.

"Я не зовсім задоволений грою. Напевно, спека вплинула на дію гравців. Ми вперше в цьому році при такій температурі граємо. Я можу сказати точно, що ми можемо грати набагато краще", - зазначив фахівець.

"Спочатку ми провалили гру, але після цього внесли корективи, що дозволило не дати можливості супернику забити. Я і зараз, після того, що ми виграли, кажу, що команда хороша і кваліфікована. У Харкові буде непростий матч".

Нагадаємо, що у першому таймі ПАОК володів перевагою, проте не зумів забити, а наприкінці 45-хвилинки пропустив гол з пенальті. Після перерви грекам було ще важче, а остаточний перелом у гру вніс гол Марко Девіча після помилки воротаря "чорно-білих".

"Сьогодні ми отримали болючий урок. Я думаю, що футболісти зрозуміли, де помилилися у другому таймі, і усвідомили чому не вдалося забити гол у першому", - зазначив після матчу головний тренер ПАОКа Хуб Стевенс.

"Багато гравців у другому таймі намагалися грати самостійно, а не на команду. Справа, мабуть, не у кваліфікації гравців, а в менталітеті", - спробував знайти причини поразки голландський фахівець.

Втім, Мирон Маркевич упевнений, що за небезпечними моментами рахунок зустрічі міг би бути зовсім різним, однак у підсумку результат поєдинку виявився на користь "Металіста". Можливо ПАОКу, як вважає тренер, завадила відсутність глядачів на трибунах.

"Могло бути і 3:3, а могло бути і 3:0. Тим не менш, ми виграли з рахунком 2:0. Це футбол. При уболівальниках команда, напевно, була б агресивнішою. Так сталося і в цьому нашої провини немає. Єдине, що я можу сказати - ми будемо далі грати набагато сильніше", - резюмував Мирон Богданович.

Нагадаємо, що наступна зустріч відбудеться 7 серпня у Харкові на стадіоні "Металіст". До цього харків'янам доведеться зіграти 3 серпня поєдинок Прем'єр-ліги України проти "Зорі" у Луганську. !zn

Читайте також:

Букмекери вважають "Металіст" фаворитом протистояння з грецьким ПАОКом

Два голи Марко Девіча принесли "Металісту" перемогу над "Іллічівцем"

Дідьє Дрогба близький до повернення в "Челсі" Жозе Моурінью

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі