Два голи Марко Девіча принесли "Металісту" перемогу над "Іллічівцем"

Поділитися
Два голи Марко Девіча принесли "Металісту" перемогу над "Іллічівцем" Марко Девіч включився в бомбардирські перегони чемпіонату © PeterQ, forum.autoua.net
Харків'яни здобули третю перемогу поспіль у чемпіонаті Прем'єр-ліги і як мінімум на один день очолили турнірну таблицю.

"Металіст" на домашньому стадіоні обіграв "Іллічівець" 2:0 і як мінімум на один день очолив турнірну таблицю чемпіонату Прем'єр-ліги. В активі харків'ян - 9 очок з 9 можливих.

Матч прогнозовано розпочався з атак господарів поля, а команда Миколи Павлова, звичайно ж, вибудувала гру через більш акуратні дії в обороні зі ставкою на швидкий перехід в атаку. У першому таймі маріупольці спочатку могли думати тільки про те, як би не дати супернику розвернутися біля своїх воріт і з виконанням першої частини стратегії у них було все добре, тоді як переміститися ближче до половині поля "Металіста" не виходило.

На 37-й хвилині маріупольці могли забивати, коли вихованець харківського футболу Руслан Фомін виграв боротьбу на другому поверсі - навіть ціною отриманого удару по потилиці. М'яч вдало відскочив до Давида Таргамадзе. Грузинський вінгер виходив один на один з Олександром Горяїновим, але арбітр Сергій Березка зірвав цю атаку свистком, зафіксувавши фол.

"Іллічівець" почав другий тайм сміливіше, спробувавши грати у відкритий футбол з "Металістом". Правда вже через п'ять хвилин після виходу команд на поле харків'яни відкрили рахунок: Марко Девічу вдався чудовий гол, коли він прийняв м'яч на груди після передачі Крістальдо і двома рухами відправив снаряд у ворота - 1:0.

Маріупольці провели ударний відрізок, однак отримати вигоду зі своєї переваги їм не вдалося. А на 80-й хвилині харків'яни збентежили суперника ще одним точним ударом. Девіч зумів розібратися у штрафному "Іллічівця" і вдало завершив подачу з кутового - 2:0.

"Металіст" знову не забив у першому таймі, однак завдяки зумів дотиснути опонента після перерви.

"Металіст" - "Іллічівець" - 2:0 (0:0)

Голи: Девіч, 51 (1:0). Девіч, 80 (2:0).

"Металіст" (Харків): Горяїнов (Дишленкович, 46), Азеведу, Папа Гуйє, Моледу, Вільягра, Краснопьоров, Едмар, Диегу Соуза (Марлос, 74), Соса, Бланко (Крістальдо, 46), Девіч.

"Іллічівець" (Маріуполь): Гальчук, Путівцев, Ордець, Іщенко, Бутко, Іщенко, Полянський (Довгий, 85), Ємельянов, Ордець, Таргамадзе, Окріашвілі, Чурко (Тотовицький, 72), Фомін (А. Мандзюк, 60).

Покарання: Іщенко, 20. Ордець, 30. Моледу, 70. Довгий, 88 (попередження).

Судді: Березка (Київ), Бойко (Іванків), Бондар (Київ).

26 липня. Харків. ОСК "Металіст". 27 139 глядачів.

нагадаємо, що 27 липня відбудуться чотири поєдинки чемпіонату Прем'єр-ліги, в яких "Карпати" прийматимуть "Арсенал", "Ворскла" - гостей з донецького "Металурга", "Дніпро" зіграє з "Зорею", а запорізький "Металург" спробує обіграти "Волинь". !zn

Читайте також:

Харківський "Металіст" продовжує шукати варіанти для посилення складу

"Металіст" знову відправив свого нападника у Туреччину

"Динамо" виграло у "Інтера" боротьбу за австрійського захисника Драговича

"Чорноморець" програє в Молдові, але проходить у наступний раунд кваліфікації Ліги Європи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі