Мирон Маркевич спростував інформацію про свій відхід із "Металіста"

Поділитися
Мирон Маркевич спростував інформацію про свій відхід із "Металіста" © The White House
Інформація про те, що український тренер на знак незгоди з трансферною пасивністю керівництва "Металіста", подасть у відставку, була спростована самим наставником харківського клубу.

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич спростував інформацію про те, що він покидає клуб, назвавши такі повідомлення "провокаціями".

Про це 62-річний фахівець заявив у коментарі на сайті "Терикон".

"Я був здивований, що в інтернеті з'явилася інформація про мій відхід. І категорично спростовую", - зазначив Мирон Богданович.

Відзначимо, що у суботу видання "Коментарі", посилаючись на джерела у клубі, повідомило про можливий відхід із Харкова Маркевича. Повідомлялося, що фахівець не згоден з активністю його клубу на трансферному ринку напередодні старті харків'ян у кваліфікації Ліги Чемпіонів. Маркевич просив придбати п'ять кваліфікованих виконавців, таких як Євген Коноплянка ("Дніпро"), Олег Голодюк ("Карпати") та Сергій Політило ("Дніпро"). Але трансфери не відбулися.

Саме з цієї причини Маркевич повинен був зустрітися з керівництвом "Металіста" і повідомити про свій відхід.

"Керівництвом вживаються всі необхідні дії для нормальної життєдіяльності команди. Кошти, які виділяються, повністю відповідають амбіціям ФК "Металіст", - стверджує Маркевич.

"А цілі у нас, повірте, найвищі. Що стосується селекційної роботи, то вона ведеться постійно. Власник клубу готовий виділити гроші, щоб виконати всі побажання тренерського штабу. Інша справа, що "Металіст" завжди діяв на трансферному ринку акуратно, і зараз ми теж не хочемо приймати поспішні рішення. Прошу всіх запастися терпінням і не реагувати на провокації, мета яких - дестабілізувати ситуацію в нашому клубі", - сказав головний тренер.

Нагадаємо, "Металіст" почне виступи в Лізі Чемпіонів в кінці липня, коли стартує третій раунд кваліфікації. Втім, поки харків'яни залишаються мало не найбільш пасивною українською командою на трансферному ринку. !zn

Читайте також:

"Карпати" знову очолив український фахівець

Олег Шелаєв завершує кар'єру

Президент ФФУ Коньков запевнив: український чемпіонат не буде "частиною чогось"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі