Букмекери вважають "Металіст" фаворитом протистояння з грецьким ПАОКом

Поділитися
Букмекери вважають "Металіст" фаворитом протистояння з грецьким ПАОКом © PeterQ, forum.autoua.net
У дебютному поєдинку кваліфікації Ліги Чемпіонів харківський клуб, на думку аналітиків, доб'ється позитивного результату.

Букмекерські контори не вірять у харківський "Металіст" у третьому раунді відбору Лігу Чемпіонів, в якому український клуб зійдеться з грецьким ПАОКом.

Вірогідність проходу у четвертий раунд турніру оцінюється аналітиками з коефіцієнтом 1,47. Протилежна подія котирується з показником 2,68.

Нагадаємо, що перший матч українсько-грецького протистояння відбудеться 30 червня у Салоніках о 21:00. Примітно, що матч відбудеться без глядачів - УЄФА дискваліфікувала домашній стадіон ПАОКа за поведінку фанатів і прорахунки в організації матчів єврокубках.

Перемога "Металіста" без підтримки опонента з боку вболівальників оцінюється букмекерами навіть вище, ніж нічийний результат матчу - 2,40 проти 3,25. Перемога у матчі грецької команди розцінюється малоймовірно - 3,05.

Спортивні аналітики вважають, що "Металіст" цілком можливо переможе суперника з різницею в один м'яч, при цьому заб'ють харків'яни небагато. На те, що харків'яни отримають перемогу і при цьому не пропустять у свої ворота, можна поставити з коефіцієнтом 3,67. В цілому, букмекери не вірять, що поєдинок виявиться результативним - швидше за все, команди заб'ють не більше двох м'ячів. Ця подія котирується з коефіцієнтом 1,60.

Зазначимо, що фаворитом нинішнього розіграшу Ліги Чемпіонів вважається мюнхенська "Баварія" - на її перемогу можна поставити з коефіцієнтом 4,30. Далі йде "Барселона" - 4,40 і "Реал" - 5,70. !zn

Читайте також:

Харківський "Металіст" продовжує шукати варіанти для посилення складу

"Металіст" знову відправив свого нападника у Туреччину

Два голи Марко Девіча принесли "Металісту" перемогу над "Іллічівцем"

Мирон Маркевич спростував інформацію про свій відхід із "Металіста"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі